tou najjednoduchejsou cestou - otvoris usta vysunies jazyk a povies mu " , ja ta mam radsej ako kamarata" , skus to radsej v nejakej pohodovej situacii ked ma dobru naladu
jaa byt tebou, tak si najskor zistim ci ma chce..kazit kamaratstvo len kvoli tomu ze sa ti zacal pacit je sprostost..a casto ked sa dvaja ludia len kamosia, rozumia si viac ako ked spolu uz chodia..
Podla mna ako vzdy a uplne plynulo, staci sa ti zacat sa trochu vyraznejsie spolocne dotykat pri rozhovore a uvidis, ci sa ta tiez snazi dotykat co najviac... dotyky ruk, dotknutie ramena, osuchy a tieto blbosti... ak nebude, tak asi nebude z toho nic a mozes prestat a takyto pokus sa ti nenabura nejak vyznamne do kamaratstva... podla mna je najlepsie skusat podobne veci vtedy, ked sa spolu smejete, je to pomerne prirodzene... samozrejme ak sa bude tvarit, ze mu tvoja cinnost nevadi a prida sa, tak ti to staci len stupnovat A ak teda nie, tak nie, no Vela stastia v tejto akcicke A urcite vynechaj absurdny rozhovor o tom, ze ho mas radsej ako kamarata, je to neprirodzene a divne, ak to s nim nemas nejak fyzicky podlozene... podla mna
kamaratstvo si tym nepokazis, ked mu to povies...to len dievcata su take komplikovane, ze ked to chalan povie babe, tak uz to nie je potom ono...teda aspon ja osobne, kebyze mi to baba povie a ja by som to tak necitil, tak v pohode, nic sa nedeje...a este by mi to aj lichotilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov