Dopredu upozorňujem, že toto bude len trápne vykecanie sa...potrebujem to Mám pocit, že už nič pre mňa nemá význam. Vzťahy, ktoré boli skvelé sa rúcajú a ja ani nestíham sledovať ako rýchlo V láske sa snaťžím nájsť nejaký svetlý bod, ale čoraz viac
rada by som ti poskytla to objatie. Ale nestojíš oň. A nerozumiem ti o nič viac ako ty sama sebe.
Lenže, viac ako lásky sa nedá zbaviť pocitu "mám rád". Proste, nedokážem ťa nemať rada, nedokážem na teba nemyslieť ako na kamarátku. A strašne ma bolí že tam musí byť to bývalá.
Tiež ťa mám rada, stále. Lenže v poslednom čase ti nerozumiem, stále mám pocit že robím niečo zle a poviem ti to rovno...si pre mňa strašne komplikovaná povaha. Lenže to neznamená že mi to vadí, len proste niekedy neviem odhadnúť čo odomňa očakávaš, ako sa mám zachovať a preto sa radšej stiahnem a nezachovám sa nijak.A už som si povedala že s tebou preruším akýkoľvek kontakt pretože to takto možno dalej význam mať nebude, lenže, stále musím čítať tvôj blog, pretože chcem vedieť čo je s tebou aj ked je to možno trápne
a BTW...plakať nechcem, ale neviem to zastaviť, bohužial
No tak ser na tych, co ti ublizili, nestoja ti za to. Ludia su svine, neda sa im verit, ano, velakrat je to tak. Nepodcenuj sa, ved ty im este ukazes. To si povedz. Ked budes len nariekat, to ti nepomoze. Ale inak viem to pochopit, poznam tie pocity..
Vy ste asi lezbičky...pozrite baby, ja som bisexual a mam svoju holku ktoru nadovsetko milujem,ale stale mi v tom vztahu niečo chyba...nejaky ten chlapec...Ja viem mozno vam to tu rozpravam trocha odveci, ale chcem len aby ste si vážili ze mate jedna druhu a ze vam vlastne nic nechyba.Nenicte si vztah vzajomnymi nezhodami
keby som si mal stale vraviet, ze za vsetko mozem ja tak sa asi scvoknem. Za vsetko nemozes iba ty ale aj iny. Bud si nebola pochpena. Zasa k tej laske co pride to ma prist. a revat? preco musi furd revat? Vsak ty si vyberas tu cestu po ktorej chces ist. vratit sa nemozes ale zmenit smer s pravej do lava mozes.
Ty chces nasjt istotu. Istotu musis najst predovsetkym v samej sebe. Keby som ja mal hladat istotu v mojich blizkych tak sa asi od strachu aj poserem.
Ja mam istotu v samom sebe. Som si isty, ze sa nesklamem a verim si v tom, ze to co robim je spravne ... neviem ci na toto si chcela odpoved.
Pravdepodobne si len zarmutena s dakej lasky a to prejde zachvilku.
Kasko: To je pravda! Je dobré mať istotu sebe, lenže ja som taká, že ani sama niekedy neviem čo chcem. Poviem si, že urobím niečo a potom to tak nie je...
16.) no tak si labilna potom a to je problem. myslim si, zeby si si nemala nic vraviet a tak to potom nemsis robit. Znie to ako vysmech ale nechel som to tak napisat. ale neda sa. Ak clovek nevie co chce ... ale predsa len to nie je ta istota. ked nevies co chces tak to nie nieco ine. Ked si nieco povies a nepsravis to, to nie je istota. To je uz budovanie su budcnosti alebo plnenie dakych veci ktore chces dosiahnut. ale istota to je nieco ine. istota je to, podla mna schopnost sa na seba spolahnut. I ked to znie hlupo. ale podla mna je to istota. ako keby, ze ma nieco isti a viem, ze tam najdem tu podporu a tu treba nachadzat aj v sebe samom.
Tvoj pripad je asi taky, ze moc snivas chces mat nieco a ale nevies si ist za tym. chces ale envies na to ako ist. A na to su potrebne chyby a na nich sa ucis to je cela veda.
Kasko: A vieš že máš pravdu? ale nesúhlasím s tým, že je problém keď niečo nesplním čo si poviem, len...priznávam, že sa zvyknem po nejakom čase pozerať na veci inak a potom zasa inak, preto sa to u mňa často mení. Ale máš pravdu v tom, že naozaj neviem, ako za tými snami ísť.
hm aj ja mavam niekedy taky pocit, len moje stastie je ze mam sice vela ale velmi dobrych kamaratov ktori mi vzdy pomozu a tiez moju novu lasku.som sice zatial skepticka ze ja predsa po siedmych rokoch cakania nemozem mat normal vztah ale vyzera to zatial super..
a vies co mi pomaha ked som na tom ako ty??urob blbost co ti pride ako nieco uzasne..ja som napr kamosky nahovorila na skole na hranie skolkarskych hier ako vydlicky, lyzicky noze a skakanie na gume treba sa teesit s drobnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Lenže, viac ako lásky sa nedá zbaviť pocitu "mám rád". Proste, nedokážem ťa nemať rada, nedokážem na teba nemyslieť ako na kamarátku. A strašne ma bolí že tam musí byť to bývalá.
A BTW, ak nechceš plakať, neplač. nevysvetľuj.
a BTW...plakať nechcem, ale neviem to zastaviť, bohužial
Ty chces nasjt istotu. Istotu musis najst predovsetkym v samej sebe. Keby som ja mal hladat istotu v mojich blizkych tak sa asi od strachu aj poserem.
Ja mam istotu v samom sebe. Som si isty, ze sa nesklamem a verim si v tom, ze to co robim je spravne ... neviem ci na toto si chcela odpoved.
Pravdepodobne si len zarmutena s dakej lasky a to prejde zachvilku.
Tvoj pripad je asi taky, ze moc snivas chces mat nieco a ale nevies si ist za tym. chces ale envies na to ako ist. A na to su potrebne chyby a na nich sa ucis to je cela veda.
a vies co mi pomaha ked som na tom ako ty??urob blbost co ti pride ako nieco uzasne..ja som napr kamosky nahovorila na skole na hranie skolkarskych hier ako vydlicky, lyzicky noze a skakanie na gume treba sa teesit s drobnosti