No mam taky problem mam šťeňa čivavky treti den a asi som ho trochu naučila na seba lebo stale zavija ked nieje pri mne čo i len 5 min a prave teraz som ho uspala v pelechu takže konečne zaspal ako ho mam naučiť nech spi sam v pelechu aj cez den ale aj ce
ked zaspi tak ho prelož do pelechu . do pelechu mu daj dake odmeny napr. mu rozlom piškotu a ked tam pride tak ho pochval a možeš mu dat zase kusok piškoty
kým bol náš šteňa tiež kňučal ked sme neboli pri ňom ale ako dospieva tak už kludne zaspí aj sám , je to ešte len šteňa a máš ho len tri dni určite mu ešte chýba mama musíš mu dať čas aby si zvykol.
zalezi aj od toho,ako daleko je pelech od postele kde spavas....najprv ho tam nauc spavat cez noc, potom bude pelech sam povazovat za svoje a bude tam chodit aj cez den...ale je to fakt este prilis male, aby si cakala,ze budue pospavat takto dlhsiu dobu aj cez den...male stenata chcu byt furt s niekym, lebo sa straaasne nudia....ja osobne som to so spanim v pelechu robila tak, ze najprv som ho dala tesne pri moju postel, nech vie ze som tam a postupne pocas par noci som ho stale o troku vzdalovala...samozerjme,ako nahle som ho posunula,stena dobiehalo v noi za mnou ale nedaj sa odradit, pekne sa postav a vrat ho zase do pelechu...nauci sa spat v pelechu a dostanes ho tam,kde bude chciet aby spal len vela trepezlivosti
@pubertslatinocelny neže ma stale spat on stale spi lebo je to šteňa nehraješ sa snim 3 min a on mi v momente zaspi a zaspava len sam pri mne v pelechu len knuci ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja mám napr. kocúra a chodí do pelechu sám ale iba niekedy...cez noc spí väčšinou pri mne ale nie v posteli ale na kresle ktoré si dávam ku posteli.
Aj on potrebuje spoločnosť...mu chýbaš keď nie si s ním...
diky ostatnym za rady