Môj brat sa rozhodol, že po 6 rokoch prestáva fajčiť, piť, začne zdravo jesť a bude cvičiť. Lenže už sa párkrát o dačo také pokúšal, a vždy sa na to vysral po týždni. Lenže teraz už je dospelý a jediný jeho problém je jeho slabá vôľa. (samozrejme ...
ak má tendenciu robiť opak toho čo sa od neho vyžaduje, tak nežiadaj nič.
ak si to zaumienil sám určite má na to naozaj vážny dôvod. Prestať fajčiť po 6 rokoch .... uf
čo sa týka jeho slabej vôle, určite nič nepokazíš ak mu povieš že si naňho hrdá, ako ho máš rada, že mama bude šťastnejšia ak prestane piť, po cvičení mu povedz ako ženy milujú vyšportovaných mužov ...
tiež by som ti odporúčal ak fajčíš alebo nezdravo ješ atď, aby si s tým prestala, len kvôli nemu. Ak uvidí že to dokážeš ty, prečo by to nezvládol on
a ešte jedna vec. Mladí nemajú radi ak sa im rozkazuje, čiže nič v zmysle:
"vypni tú telku a choď si začvičiť " radšej neskúšaj
ako som písal hore, povedz mu niečo čo nebude znieť ako rozkaz alebo vytýkanie, ale podporuj ho slovami - robí to pre svoje zdravie a pre druhých
Tak, mohla by si mu navariť nejaké zdravé chutné jedlo, to by ho možno podporilo A športovať by ste mohli spolu, nech je sranda Proste s ním veľa vecí robiť spoločne
A ak vydrží s tými cigaretami, za odmenu by som mu možno kúpila vodnú fajku, alebo elektronickú cigaretu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ak si to zaumienil sám určite má na to naozaj vážny dôvod. Prestať fajčiť po 6 rokoch .... uf
čo sa týka jeho slabej vôle, určite nič nepokazíš ak mu povieš že si naňho hrdá, ako ho máš rada, že mama bude šťastnejšia ak prestane piť, po cvičení mu povedz ako ženy milujú vyšportovaných mužov ...
tiež by som ti odporúčal ak fajčíš alebo nezdravo ješ atď, aby si s tým prestala, len kvôli nemu. Ak uvidí že to dokážeš ty, prečo by to nezvládol on
a ešte jedna vec. Mladí nemajú radi ak sa im rozkazuje, čiže nič v zmysle:
"vypni tú telku a choď si začvičiť " radšej neskúšaj
ako som písal hore, povedz mu niečo čo nebude znieť ako rozkaz alebo vytýkanie, ale podporuj ho slovami - robí to pre svoje zdravie a pre druhých
držím palce, verím že mu to pomôže
A ak vydrží s tými cigaretami, za odmenu by som mu možno kúpila vodnú fajku, alebo elektronickú cigaretu