Fajčim od trinástich, čiže 4 roky a dosť to vynáša na financiách, nehovoriac o tom, že to škodí a blablabla.. ja viem! Ale neviem ako s tým mám prestať. Síce teraz už fajčím len tie 3 cigarety denne, ale pr
Od trinástich ?! Čo ti pere ... ja nefajčím ani pol roka a už sa mi to začína fajne hnusiť, takže dneska dohorela posledná ciga. Neviem, dáko to budeme musieť zvládnuť Žuvačky, veľa žuvačiek !!!
Jedného krásneho letného dňa som prázdninoval u starých rodičov. Raz keď bola nuda som sa pobral do " dieľne " a dostal som chuť na cigu ale žiadnu som nemal a tak som sa porozhliadol a dostal som " skvelí " nápad. Uvidel som klince v takom papierovom vrecúšku tak som ich niekde vykydal a zobral som si ten 20 ročný klincový papier, spravoval som ho na štvorec asi 20x15 cm a vložil som do neho chumáče ovčej vlny + čečinu zo stromu. Pekne som to zošúľal a potom som jednu stranu zapálil. Stačil jeden nádych a odvtedy som nemal cigaretu ( je to už asi 10 rokou ). Jedinou nevýhodou bolo že som sa vtedy skoro zadusil. Takže pre slabších jedincov rozhodne neodporúčam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
s obmedhovaním dávky je to na hovno. nikdy s tým takto neprestaneš.
proste ked som si uz isiel dat povedal som si : nie , nebudem to zrat
to si povedz ked budez uz vyberat cigu
No, vlastne nefajčím.
Napíšem ti do TSky
Jedného krásneho letného dňa som prázdninoval u starých rodičov. Raz keď bola nuda som sa pobral do " dieľne " a dostal som chuť na cigu ale žiadnu som nemal a tak som sa porozhliadol a dostal som " skvelí " nápad. Uvidel som klince v takom papierovom vrecúšku tak som ich niekde vykydal a zobral som si ten 20 ročný klincový papier, spravoval som ho na štvorec asi 20x15 cm a vložil som do neho chumáče ovčej vlny + čečinu zo stromu. Pekne som to zošúľal a potom som jednu stranu zapálil. Stačil jeden nádych a odvtedy som nemal cigaretu ( je to už asi 10 rokou ). Jedinou nevýhodou bolo že som sa vtedy skoro zadusil. Takže pre slabších jedincov rozhodne neodporúčam.
..kvak..
@stuntbiker asi len to... :/
zaberá to
@azel aha, to je rada