Mám taký malý problémček, pretože môj dedko mi nechce dovoliť psa. Rodičia súhlasia s podmienkou, že ho presvedčím. Lenže on je strašne neoblomnýýý!! Stále len: "Ja tu psa nechcem! Ja s ním nebudem chodiť na prechádzky" atď. Prosím poraďte mi!
dohodni sa sním, že si požičiaš kamarátkineho psa... na pár dní... že to chceš od neho ako darček...abudeš sa prikladne o neho starať + ho zahreje pri srdci ten pes...
vúčšinou prave tí, čo sú najviac proti si potom toho psa najvaic zamiluju
@4 to je zlé toto rodičia hádam každému do 15-tich tvrdia že keď bude mať občiansky nehajú ho tak, potom že v 18-tich si môže robiť čo chce, potom príde na rad veta "kým žiješ pod mojou strechou" a aj potom sa to môže zmeniť na "kým žijem pod tvojou strechou"
vies dobre, ze raz pride situacia, kedy bude treba, aby pomohol aj on a ty budes chciet, aby ti pomohol a budes ho citovo vydierat, ze preco by nemohol sa raz postarat, ked sa nikdy nestara...tak preco mu to chces robit? ked chces mat psa, tak vtedy, ked nebudes potrebovat pomoc od nikoho. teraz by si len vyuzivala pomoc rodicov a najskor aj jeho...granule, veterinar, to nezaplatis sama. je to dost nakladne, preco si taka sebecka? kup si za svoje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
koho chlieb jes, toho piesen spievaj
vúčšinou prave tí, čo sú najviac proti si potom toho psa najvaic zamiluju