tu nie je o com...je to fakt tazke a pri tychto veciach sa ludia rozchadzaju...skus s nim stale telefonovat pisat a tak...dufaj ze ho nestratis...s tym sa nic neda, chudatko moje
vobec sa nemusia rozist... pokial sa maju radi tak tri mesiace prezije. ved to ani nie je taka dlha doba... staci aby si kazdy den pisali, mailovali a podobne
hm.. poznám dosť ľudí čo sa takéto stalo.. väčšina ich vztahov to prežilo.. to je povzbudzujuce .. ale stalo to vela nervov ,slz , namahy ,ochoty.. tak mali by ste sa pred odchodom porozpravat že nech sa stane čokolvek chceš byt s nim a proste povedat čo k nemu citiš.. mno a chalan ak ta ma trochu rad tak by ta mohol ist navštivit hm? za tyždnovu brigadu maš na cestu..a nevrav že ne.. tak držím palce aby vam to nepokazila jedna takato haluz..
byt v tvojej kozi uz by som mala davno pobalene a velky usmev na tvari, ze konecne vypadnem som uz bola dlhsie prec ako tri mesiace, uvidis ani sa ti nebude chciet prist spat. s frajerom skuste by kazdy den v kontakte a vsetko bude ok. uz som bola svedkom vztahov ktore vydrzali dlhsie bez seba ako tri mesiace. to je len slaby odvar toho
No boze tak ked ta podjebe aspon sa to nedozvies nie ako moja byvala ja som ju podjebaval vcera ked som jednu babu prstoval v takom parku a ona ma uvidela budz rada ze to neuvidis ty a on neuvidi teba zober kondomi a chod si do anglicka uzivat ved na to vlastne zijeme
vztah je sice zavazok, ale bolo by blbe keby baba nevyuzila taku sancu kvoli chlapovi, neskor by si to mohla vycitat. co sa tyka mna, keby som mala chalana zavolala by som ho so sebou, keby nesiel tak by som sla sama. aj ked by to bolo tazke
pozri..ten moj siel na 4 mesiace a nie do anglicka ale rovno na Rhodos...takze taak...zijem..hoci mi ten cas ide pomaly,ale aspon ide...uz to nemam 16 tyzdnov ale len 14...no nech uz je tu...aspon si budete vzacnejsi.aj ja sa tym utesujem
pozri ja som teraz v anglicku a odisiel som iba na dva mesiace a po dvoch tyzdnoch sa baba rozisla so mnou ale boli sme len tri mesiace vy ste styri roky medzi nami nebola dovera nejak velka treba na to doveru v jeden druheho ale netreba to vsetko nechat len v doveru
pokial s nim budes pravidelne v kontakte, tak NP. Ono, ak by ta chcel podviest, tak to spravi pomedzi tvoje prsty kedykolvek (ja viem povzbudive slova ), aby si mala predstavu, ja som stale v BA a moja holka studuje v prahe, takze sa vidime tak 2-3x do mesiaca a pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je to strasne zvlastny pocit na 3mes. opustit tych,ktorych milujete...
ja verim tomu,ze sa nesklameme,ved sme spolu 4roky...