ako mam sprawit xalana??ako je to lepsie rukou abo ustami???
abo minule sme s mojim xalanom lezali na posteli boskawali sa a hladkali atd.a ja sa bojim ze bude chciet sex...lenze ja mam len 13.a nechcem ho stjatit.co mam robit??pjosim poradte mi!!
ked sa na to necitis tak to predsa robit nebudes...no sak aspon sa ukaze aky je..ked ta bude nutit a hovadiny ti tlacit do hlavy tak bude lepsie ked pojde papa...ked ta ma rad tak pocka...jasne?!hh
proste musíš ty vedieť či sa mu chceš dať alebo nie, nie je o čom, chceš prísť o panenstvo v taKom mladom veKu a potom to ľutovať alebo sa mu dáš a on ťa potom nechá lebo ťa len využil alebo nebodaj otehotnieť a dojebať si život? je to na tebe či budeš risKovať alebo si počKáš na Krajšie roKy
kto vymyslel tak stupidny kalerab ze sex sa da lutovat ? to ja proste nepochopim ze technickych a psychyckych dovodov je lepsie pockat to je jasne a precalen ked ste pdo zakonom je to riskantne ale komplexy si nerob to nie je dobre ked je mladez zakomplexovana radim ti este sex nemat bozkavanie vam celkom v tomto veku ku stastiu staci ale je to len na tebe ako so sebou nalozis uvedom si vsak jedno kazdy cin ma svoj nasledok a s tym prisluchajucu zodpovednost... otazka nie je ci by si mala ale ci si pripravena a ci prejavis takuto sluzbu niekomu o kom ani nevies ci ti za to stoji...
Nic nerob co nechces. ked ta bude chciet pustit tak ta pusti k vode aj keby si mu fajcila od rana do vecera. to k nicom nevedei. na silu to sa neda .. ach deturence
Ako spravit chalana? Zoberies trocha hliny, uhnietis do spravnej formy, potom vdychnes zivot Pokial nemas nejake postihnutie, na socharske prace podobneho charakteru odporucam ruky. Ale toto vyzera na postihnutie, a to bud - kurvizmom, ak je to skutocny problem skutocnej osoby, alebo - kokotizmom, ak si niekto robi srandu. Ospravedlnujem sa za pouzite vulgarno-technicke vyrazy.
ach jaaaj, ja som v tvojom veku ani nevedela co to je...dobre si rozmysli co robis chlapec ta but ma rad alebo nie nebude ta mat radsej ked ho urobis..a budme realisti nie je to dlho dobi ´´vztah´´ rozidete sa rani ta to a pride dalsi a uz ani nebudes uvazovat nad tym ci ist s nim do postele alebo nie rovno pojdes...
podla mna skoro zacinas s tymito vecami bez ohladu na to ze to nemas dovolene zo zakona...
fuuha neviem si predstavit zeby moj 14 rocny brat taketo veci riesil...
spravis si podla seba, ale ja ti radim,nerob to...ak sa intimne zblizis s chlapcom tak by to podla mna malo byt s lasky a neviem ci v 13 je slovo laska na mieste...hmm nejak som sa rozpisala...
buď si z nás robíš dobrý deň (večer), alebo si fakt taká sprostá až sa tomu nedá uveriť ...
"...lenze ja mam len 13.a nechcem ho stjatit." --- ty si fakt padnutá na hlavu. aj kedy som mala 300 rokov ta nebudem robiť niečo IBA preto aby ma nenechal nejaký frajerík....bože, človek nevie či má plakať alebo sa smiať nad tvojou hlúposťou
Ak by ta mal nechat len preto, ze ho nespravis, tak ta, prepac, ale ani trochu nema rad. Nechapem naco sa zatazujes tym, ze by ta nechal, keby si mu nespravila toto a toto a ze to radsej spravis a budes sa kurvit v 13. Je to blbost.
Ja mam 14 a nikdy by som sa nevyspala so svojim chalanom len preto, ze inak ma necha. Ked lubi, pocka.
TA čo už no, generácia za generáciou má/chce/premýšľa o sexe čoraz skôr kriste...13rokov to je...počkajte 6ta alebo siedma trieda na základke...hmm peckaaaaa
ak sa citiš na to tak to urob..je to tvoj život..ale ak raz začneš bude ťahšie prestať..ja by som tiež asi ešte počkal,to su asi len tie hormony ..ale zas na druhej strane,si pod zakonom,ale ak ho chceš uspokuojiť oralne to nie je taky problem hehe...držim ti palce s priatelom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
..to je hrozne..hh
proste musíš ty vedieť či sa mu chceš dať alebo nie, nie je o čom, chceš prísť o panenstvo v taKom mladom veKu a potom to ľutovať alebo sa mu dáš a on ťa potom nechá lebo ťa len využil alebo nebodaj otehotnieť a dojebať si život? je to na tebe či budeš risKovať alebo si počKáš na Krajšie roKy
rob iba to co sama chces..a pokial ta bude do niecoho nutit tak dovi dopo najdes si lepsieho neskor..
Lol chod si vymienat obrasky z blokov , chod hrat futbal , alebo na mnigolf
Toto forum mi vzdy tak zlepsi naladu
Nie , ze by som bol nejaky puritan , ale toto je na mna moc.
Hrajte sa volejbal.
kde ja žijem??
aj miestna kurva sa ti bude hovorit
aj vseliak inak ta budu volat
pekna predstava, vsak?
inak mas vyhodu
v tomto veku si mozno nemala este ani kramy
nemusis sa bat otehotnenia
ale teraz vazne..nachvilku..si jebla ci co? v 13tich??? sa spamataj dievca..este neni neskoro alebo mozno u teba hej...ked pises taketo somariny
no coment radsej
podla mna skoro zacinas s tymito vecami bez ohladu na to ze to nemas dovolene zo zakona...
fuuha neviem si predstavit zeby moj 14 rocny brat taketo veci riesil...
spravis si podla seba, ale ja ti radim,nerob to...ak sa intimne zblizis s chlapcom tak by to podla mna malo byt s lasky a neviem ci v 13 je slovo laska na mieste...hmm nejak som sa rozpisala...
"...lenze ja mam len 13.a nechcem ho stjatit." --- ty si fakt padnutá na hlavu. aj kedy som mala 300 rokov ta nebudem robiť niečo IBA preto aby ma nenechal nejaký frajerík....bože, človek nevie či má plakať alebo sa smiať nad tvojou hlúposťou
Ja mam 14 a nikdy by som sa nevyspala so svojim chalanom len preto, ze inak ma necha. Ked lubi, pocka.
Kolko ma vlastne ten tvoj chalan rockov?