prosím poradte ako mam zbalit jednu kamaratku nepozname sa dlho ale mne sa strašne páči a neviem ako mám začat a čo jej mam vobec povedať lebo ona neako toho vela nenarozpráva..!každá rada pomože Dikes
tu sa normalnej odpovede nedockas ... ale zahod vsetko zahlavu a chod sa jej spytat a neries nic chlopeeee bo ked budes taky debil jak ja tak si budes trieskat hlavu o stenu jak ja ... CHOD DOTOHO drzim palce
@soker neviem, naco ju chces hned balit? to nemozete byt chvilu kamarati a tak? .. ja neviem no, ale ako chalani v tvojom veku este nemaju dost dobru predstavu o tom co je to "chodit s niekym"
suhlas s 22 teda ak vie ako sa to uz robi ale sory ved prostee tak ak vtvojej pritomnosti moc nehovori tak ta bud nechce alebo nema jazyk alebo sa spitaj niakej jej kamosky pozvi ju niekde co ma rada chapes ked ma rada napr.futbal pozvi ju nha futbal ked ma rada kino tak do kina a ked ta odkopne taaak tak potom ju us nepozyvaj nikde
podla mna by si mal skusit s nou nadviazat kontakt.....ked ju stretnes tak ju pozdrav , usmej sa na nu a skus sa jej spytat ako sa ma a ak sa bude zapajat do rozhovoru s chutov tak si na dobrej ceste , ale ak len odvrkne a povie ponahlam sa tak sa vykasli na nu......
este mas cas na balenie. hadam len nechces s nou nieco riesit. ved ste len deti. budte kamarati a hotovo. ak vam to kamaratstvo vydrzi este dva roky tak potom uz môzes s nou aj nieco poriesit. ona bude mat 15 a ty 16. je to este relativne zavcasu aby si s nou nieco riesil ale kludne môzes. ved v dnesnej dobe je to v tomto veku uz v podstate bezne.... ale teraz by si mal este cakat. to je moja rada. vela stastia.
@Soker - tak Tvoj problém je klasický a nič zvláštne v TVojom veku. Rozhodne sa jej skús prihovoriť, pochvál jej, že jej to svedčí. Ak chodí s Tebou do triedy, tak jej pomáhaj, v tom predmete, kde je slabšia a potom ju pozvi na malinovku, na narodeniny.. Len to neunáhli, nemusela by to pochopiť.
@Soker - to je problém, na ktorý Ti nedame dobrú radu, pretože ju nepoznáme.. Ale poradím Ti iné, skús ju sledovať pri rozhovoroch, a tak zistíš najlahšie aké témy ju zaujimajú...
Prosim pomozte mi. Neviem ako povedat mojej spoluziacke ze ju milujem. Pozname sa us od skôlky a zatial bola len u mna doma. Este sme sa neboskavali, len drzali za ruky a sedeli v lavici. Prosim pomozte. Za radu vopred diki.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Počkaj radšej kým ona zbalí teba
@soker neviem, naco ju chces hned balit? to nemozete byt chvilu kamarati a tak? .. ja neviem no, ale ako chalani v tvojom veku este nemaju dost dobru predstavu o tom co je to "chodit s niekym"
Síce..pokazím ti náladu..na každú babu sa de inak takže ti tu fakt nikto nepomôže..Ale ak sa jej páčiš ak ťa zbalí aj sama
ale keď tak chceš tak to riskni... a uvidíš
A to s tou postielkou, to radšej ani nepočävaj
Ps: mam 12 a ona tez.