Kedže sme spolu už pár mesiacov a veľmi ho ľúbim chcem aby to bolo ako pred tým ... Udiala sa taká vec, že mala som so pár problémov v súkromnom,zdravotnom a rodinnom živote , lenže on nieže by ma podržal a podporil aj keď nevedel presne o čo ide , ale mi
Nie nebol tam, nechcel tam ísť , no preto lebo už sa mi všetko sypalo na hlavu z každej strany a začala som pochybovať, že nám to ešte dlho spolu vydrží . A ak má pravdu povedať veľmi som v tej chvíly nerozmýšlala...
tak to je zlé potom.... no neviem..... a tie zdravotné a rodinné a neviem aké problémy sa už vyriešili?? a on o nich vedel?? možno keby presne vedel že o čo ide, tak by to bolo všetko inak.
mne sa stalo pred rokom nieco podobne, ba priam este horsie, chodila som s 2 naraz...s tym druhym som to po kratkom case skoncila ale asi o mesiac neskor som to nevydrzala a priatelovi povedala. on bol samozrejme nastvany a sklamany a chcel sa so mnou rozist. ja som ho uprosila aby mi dal este jednu sancu. zo zaciatku to bolo hrozne, stale ma podozrieval a neveril mi ale ja som to nevzdala a snazila sa dokazovat ze to myslim vazne a ze mi moze verit. no a presiel rok a mozem povedat ze je to take ako predtym. len musis byt vytrvala a nevzdavat to.
@0 vypraskby si si zasluzila ty a nie ten chalan !
Sice namieste toho chalana by som sa spraval rovnako nwm si prestaviťeby mi to spravila moja milovaná Ak hej tak by som skocil do nejakeho fest fightera nech ma umlati nasmrt !
-No to je vtipne tak ten chalan s ktorym si sa ty bozkavala (a neprekrucujte to o tomto rozhoduje zena ) dostane vyprask ? no ako fajn....
- mala si mu povedat ake mas problemy mala si sa mu zdoverovat ja by som nikdy svojej laske nic netajil a dovera je nieco na com si fakt treba zakaldat lebo to je na vztahu to najkrajsie
- nerozmyslaj nad tym ako dosiahnut jeho doveru lebo to sa neda.... mozes akurat tak dufat ze ju v tebe znova ziska
Nie je medzi vami taká dôvera, že mu nemôžeš prezradiť svoje osobné problémy ? Ja som z toho vyčítala, a aj si písala, že nevedel presne o čo ide... Odkial si mal vycucať tvoje problémy? Ak by o nich vedel, tak by ti to nepriťažieval, takto sa správal tak ako by sa správal asi každý človek..
no čo si čakala? že mu to nebude vadiť? V podstate si ho podviedla. Vieš prečo? Pretože bozkávanie je prejav citov preto sa prostitútky nebozkávajú. Je to kruté ale je to fakt. Ak si myslíš že to bola chyba tak buď trpezlivá a nevzdávaj sa ja mam podobný problém ako ty aj keď nie až taký a proste sa musíš zmieriť z tým že stratená dôvera sa len ťažko získava ale trpezlivosť rúže prináša.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1. ak má človek vypité, tak je logické, že vtedy nerozmýšľa
2. nad rozliatym mliekom je zbytočné plakať
bonusovka: ak si mala nejaké problémy, on mal byť medzi prvými kto sa ich mal dozvedieť
záver: výprask by si mala dostať ty a nie ten druhý...
Sice namieste toho chalana by som sa spraval rovnako nwm si prestaviťeby mi to spravila moja milovaná Ak hej tak by som skocil do nejakeho fest fightera nech ma umlati nasmrt !
Vži sa do jeho situácie, povedzme, že bol slobodný a priplietla sa mu pod nohy nejaká ľahká čťabajzna, pýtal by si sa jej či je zadaná, alebo nie?
- mala si mu povedat ake mas problemy mala si sa mu zdoverovat ja by som nikdy svojej laske nic netajil a dovera je nieco na com si fakt treba zakaldat lebo to je na vztahu to najkrajsie
- nerozmyslaj nad tym ako dosiahnut jeho doveru lebo to sa neda.... mozes akurat tak dufat ze ju v tebe znova ziska
Drzim palce a nerob blbosti....
Len som povedal co by sa stalo keby to moja milovaná spravila mne (ale ona taka není , naštastie)
Sice mno ano nikdy som sa na diskotekach nepýtal či je zadaná ale zas nikdy som sa len tak neoblizoval hned na 1x
čo ak ma nejaku slintačku
Mno akorat som snima tancoval a skoro vzdy soms a dostal do konfliktu s frajerom
Par krat dostal na hubu par krat rozdal a taq
človek sa uči celí život hehe
A tá diskotéka.. no.. no comment
2. Ides na akciu bez neho.
3. Bozkavas sa s inym chalanom.
Co potom cakas?
Verila by si mu, keby Ti spravil on to iste?