Asi pred trištvrte rokom ma strašne chcel jeden chalan, ale ja som proste nebola pripravená na vzťah tak som mu povedala, že teraz nie. Stále sme sa rozprávali a boli sme v pohode. Nedávno sme boli spolu vonku a mali sme sa naozaj blízko, super sme sa zab
@lesush prepač, podla čoho si prišla na to, že nemam 17? moja profilova fotka? a inak ak mieriš k tomu, že som nebola pripravena na vztah v 16 tak ano nebola, určite situacie tomu dopomohli ... ja by som sa ho aj spytala ale on by tiež mohol nejaky zaujem ukazat ..
Ak si vedela predtým, že ťa chce, tak nejaký záujem asi ukázal. Poslala si ho vtedy do preč, tak teraz od neho nečakaj zázraky, on si možno teraz myslí, že on vtedy záujem ukázal, mohla by si teraz aj ty
@decay nemusela si si robiť starosti s hladanim obrazka. Inak nechapem čo mate furt všetci za problem, tu niečo napisať aby sa nespustila vlna inteligentnych ludi ktory vsetko vedia tak to amen myslim že som to pochopila, dakujem
@luc.ka diki za toho chrobaka do hlavy a prečo mi normalne nemože povedať, že sorry ale už si ma raz poslala do riti, nemam zaujem? ja sa nezrutim, idem dalej
@housemaniac volnosti som mala praveze uz dost, nachvilu by trebalo sa ukludnit
@turgon bud by som ho poslala do prdele alebo mu dala druhu šancu, inak už som sa o tom s dotyčným ropzrávala, myslím, že sa chápeme ... vyzerá to v pohode uvidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
chceš ho-povedz mu to tiež.. ty vole.
máš jasne, že sa ho MUSIŠ SPÝTAŤ TY AK ON SA NEMÁ K ČINU
musis sa ho spytat, inak si na mrtvom bode...
alebo fakt nema cas alebo sa len vyhovara spytaj sa ho
@interrupcio idem nad tym rozmyslat , sama neviem momentalne
ked si ho predtým odmietla tak pochybujem, že teraz nazbiera odvahu ešte raz na prvý krok... teraz je to na tebe
@luc.ka diki za toho chrobaka do hlavy a prečo mi normalne nemože povedať, že sorry ale už si ma raz poslala do riti, nemam zaujem? ja sa nezrutim, idem dalej
@housemaniac volnosti som mala praveze uz dost, nachvilu by trebalo sa ukludnit
tak ešte sa mu niekedy môžeš hodiť...
ako sorry, asi je to blbé, ale už mi to tak vychádza z istých prežitých skúseností a ver mi, že je na to najlepšie na rovinu sa opýtať, o čo mu ide...