caute baby mna by zaujimalo ako moc vam zalezi na postave chalana , teda ci by ste boli ochotne chodit aj s nie vysportovanim ak by sa vam pacilo jeho spravanie alebo naopak ci ste len na svalnacov
Ano na postave im zalezi... akurat jednej sa paci chudy, inej pevnejsi, dalsej kulturista, inej buldozerista.... takze je zbytocne aby si sa sustredil na nadobudnutie konkretneho druhu postavy. Samozrejme ak mas 150 kil a namiesto krku harmoniku bolo by mile nieso so sebou robit.
Akoze... mat vysportovanu postavu niekdy nieje na zahodenie. Ale vravim, ze v konecnom dosledku ta to z biedy nevytrhne. Zas ide aj o ine veci ako iba o postavu. Podla mna je najdolezitejsie vyzarovanie. Ale nie take to akoze: "mily" dobry, nenadava (lol)... ale skor take to vyzarovanie, nazvyme to, "alfasamca" ... ked mas spravnu ziaru, nepotrebujes ani dobru postavu... no naozaj
to zavisi tak celkovo od viacerych faktorov, ci sa mi niekto paci, nie len od postavy..
ale paci sa mi ta, co ma priatel, to je taka akuratna. Ziadny svalnac prehnany, ani palicka , co ma ruky tensie ako ja, ale tak zdravo normalne, vidno, ze nieco zo sebou robi, ale nie je to prehnane kulturisticke. Take sa mi najviac paci. zlaty stred.
ked nefuní ako parník po pár krokoch, zvládne pracházku (turistiku ) a prejde cez dvere bez toho aby ich vzal so sebou tak je to dobré znamenie dokonca aj vyvenčiť na túru to možno vezmem .
tak neviem co je svalnac. urcite nie nejaky kulturista. ale trocha moze mat svaly, take jemne, normalne, nic prilis vyrysovane. ale chudy je lepsi. len nech neni tucny, to si neviem predstavit.
Ja čo som si všimol tak dievčatám sa veľmi páčia vyrysované postavy.. rady sa dotknú takého pevného brucha alebo silných predlaktí.. Ale to je asi tak všetko si myslím. Lebo aj dievčatá ktoré som osobne poznal a boli fakt že pekné že si mohli aj vyberať chodili s chalanmi čo boli taký priemerný. Že neboli ani tučný ale nejak viditeľne svalnatý tiež neboli.
Proste to je asi tak že každému sa páči pohľad na pekné vyšportované telo dokonca aj chlapi čumia na iných vymakaných chlapov a vravia si "wau ppči vymakany je!" ale pokiaľ ťa to dievča má rado a zaľúbi sa do teba tak jej bude aj jedno či máš pehy aj na riti alebo trošku špekov na bruchu.
@kvakadlo jasné že sú len na pekných, vyšportovaných, príťažlivých atď. len väčšina si to nechce priznať (hrajú sa na sväté a pritom pri pohľade na takého sa celé roztápajú)
chcú len ten najlepší genetický materiál. musíš byť najlepší, najsilnejší !!
ak taký nie si tak to radšej so ženami ani neskúšaj (aby si potom nebol sklamaný a trápil sa že ťa opustila kvôli niekomu "lepšiemu")
PS: láska neexistuje, všetko je aj tak len "o jednom".
keď som mal 14-15 rokov bol som chudy , spolužiačka do ktorej som bol zamilovany az po usi sa somnou nebavila , nesmiala sa mojim vtipom , a citil som aj taky negativný pocit že omňa nema zaujem ( isto take niečo poznáte ) .
Keď som prišiel na strednu vďaka oboru a dobrým kamaratom som snimi začal cvičiť makať na sebe . Po 4roch rokoch som sa vratil domov na dedinu a čo sa stalo? Ta byvala spolužiačka prišla zamnou sama a začala ona vtipkovať somnou (tento krat som bol ale ja ten čo sa nesmial jej vtipom, ale zoznamil som ju aspon s mojou momentalnou priatelkou xD )
@zusss
To je mi jasné, na oblbovanie cez internet som už trocha starý . Ja len, že názor ktorý si tu prezentovala je skôr výnimkou. Máloktorej sa to páči.
Nech sa o seba stara ako normalny clovek a neni obezny. Nemusi byt bohvie ako vysportovany. Ak si sadneme povahovo nech je pre mna zamna aj tintitko. ale ziadne extremy.
mňa skôr vytáčajú chalani čo do seba hádžu všetky tie blbosti len aby mali svaly... ak niekoho baví šport a robí to pre seba, je to v pohode. Ale fakt nechápem ľudí, ktorých to nebaví, stále sa sťažujú na to že musia ísť cvičiť lebo neviem čo a len sú z toho nervózni. A tí experti čo sa len niečo pojedia aby to vyzeralo že majú svaly no tak tí sú úplne mimo. Proste robte to čo vás baví, a je pre vás prirodzené
@feaking No brácho to si jej ukázal Ako fakt si geroj Ako vôbec to nemohlo byť tým že prešli 4 roky a ľudia sa menia, určite po tebe išla a chcela ti pipík spapať na fleku. A nezabudni priateľke ukázať čo si o nej myslíš keď sí všetky ženy sliepky, len či si aj potom uvedomuješ aký si kokot keď si so sliepkov začneš
@sheily Ano hraj sa na namyslenú , ale keď vidiš riadných chlapov sa ideš pojebkať xD
@karlotiskot Ty si fasa chalan , ty si jeden stých čo čumi na sliepky a v duchu si hovori , joj dievča keby som ja nateba mal tak by som ta vyjeb*l ale nemam čo...
@bress fuuu a to môžem povedať že každý chlap sa správa ako penis.
@freeking Úúúúú Normálne si to vystihol a ja idem plakať do kúta
Poviem ti len toľko, že nie každý chalan je zakomplexovaný kokot z toho źe ho na základke nechcelababa ktorá sa mu páčila a myslí si teraz aj o vlastnej priateľke že je sliepka.
každému sa páči niečo iné ...
ja som napr skôr na takých väčších chlapov, ale posledný frajer chudý proste občas to nevýde podľa predstáv a partner má toľko kg ako ja
takže taký nejaký chlap, ktorý má viac kg ako ja, je taký vyšší a väčší a ja mám pocit, že ma ochráni proste, alebo ako to nazvať, nech trocha športuje, ale zase profesionálny športovec to nemusí byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
nechapes otazke ?
dost ma to zaujima co dievcata pritahuje
ale takto: všetko s mierou, pokiaľ nie je extrémne vyšportovaný ani extrémne ... (tučný?), tak mi na postave naozaj nezáleží
Skor take prirodzene tensie typy sa mi ľúbá
dosť ma toto forko rozosmialo .D
Akoze... mat vysportovanu postavu niekdy nieje na zahodenie. Ale vravim, ze v konecnom dosledku ta to z biedy nevytrhne. Zas ide aj o ine veci ako iba o postavu. Podla mna je najdolezitejsie vyzarovanie. Ale nie take to akoze: "mily" dobry, nenadava (lol)... ale skor take to vyzarovanie, nazvyme to, "alfasamca" ... ked mas spravnu ziaru, nepotrebujes ani dobru postavu... no naozaj
ale paci sa mi ta, co ma priatel, to je taka akuratna. Ziadny svalnac prehnany, ani palicka , co ma ruky tensie ako ja, ale tak zdravo normalne, vidno, ze nieco zo sebou robi, ale nie je to prehnane kulturisticke. Take sa mi najviac paci. zlaty stred.
Ale vychudnuti chlapci sa mi moc nepacia.
Proste to je asi tak že každému sa páči pohľad na pekné vyšportované telo dokonca aj chlapi čumia na iných vymakaných chlapov a vravia si "wau ppči vymakany je!" ale pokiaľ ťa to dievča má rado a zaľúbi sa do teba tak jej bude aj jedno či máš pehy aj na riti alebo trošku špekov na bruchu.
Jasne že ženy priťahujé vyrisovane telo x)
Teba nepriťahuju vydrepovane ženske zadky?
chcú len ten najlepší genetický materiál. musíš byť najlepší, najsilnejší !!
ak taký nie si tak to radšej so ženami ani neskúšaj (aby si potom nebol sklamaný a trápil sa že ťa opustila kvôli niekomu "lepšiemu")
PS: láska neexistuje, všetko je aj tak len "o jednom".
jasne ze pritahuju moja ho ma
Škoda, že si tak ďaleko
Keď som prišiel na strednu vďaka oboru a dobrým kamaratom som snimi začal cvičiť makať na sebe . Po 4roch rokoch som sa vratil domov na dedinu a čo sa stalo? Ta byvala spolužiačka prišla zamnou sama a začala ona vtipkovať somnou (tento krat som bol ale ja ten čo sa nesmial jej vtipom, ale zoznamil som ju aspon s mojou momentalnou priatelkou xD )
To je mi jasné, na oblbovanie cez internet som už trocha starý . Ja len, že názor ktorý si tu prezentovala je skôr výnimkou. Máloktorej sa to páči.
:´D
Dobre si jej dal
Predošlý mal o 20 kg menej ako ja úplne vychrtlý bol a terajší je zas túčik nezrobíš nič
akurát sa mi nepáči, keď sa chalan vo vzťahu začne zanedbávať a priberať
Nevymenila by som svojho frajera ani za dve hory svalov..
@karlotiskot Ty si fasa chalan , ty si jeden stých čo čumi na sliepky a v duchu si hovori , joj dievča keby som ja nateba mal tak by som ta vyjeb*l ale nemam čo...
@freeking Úúúúú Normálne si to vystihol a ja idem plakať do kúta
Poviem ti len toľko, že nie každý chalan je zakomplexovaný kokot z toho źe ho na základke nechcelababa ktorá sa mu páčila a myslí si teraz aj o vlastnej priateľke že je sliepka.
ja som napr skôr na takých väčších chlapov, ale posledný frajer chudý proste občas to nevýde podľa predstáv a partner má toľko kg ako ja
takže taký nejaký chlap, ktorý má viac kg ako ja, je taký vyšší a väčší a ja mám pocit, že ma ochráni proste, alebo ako to nazvať, nech trocha športuje, ale zase profesionálny športovec to nemusí byť
kto hovori, ze kazdy. Podme teraz byt kokoti dobre, lebo sme na birdzi a tu je to cool.
Ano kamarat baby letia na 60 kilovych chlapcov , ktorých v pripade prepadnutia uchrani ženská xD sa spamataj