Mne ked sa sniva nieco fakt otrasne, ako ze som niekoh zabila, alebo niekto zomrel a tak, sa potom bojim vecer ist spat. Nechcem sa vratit do tej risi snov. Dokonca robim aj tak, ze radsej spim menej, aby som si nic nepamatala, ako keby som mala mat cely
naposledy ma tak silno ovplyvnil, ked sa mi snivalo, ze som bol posadnuty diablom, zabil som par ludi, potom sa z toho isiel vyspovedat, ale steny v kostole boli nejak tak hnusne pomalovane, vsetci ludia mali taku voskovu tvar a silno kricali, nakoniec som spachal samovrazdu a zrazu som uz nebol posadnuty a vsetko bolo pekne D
Občas, keď sa mi sníva niečo hnusné, celý deň som nasratá a myslím na to... Prípadne, ak ma v sne niekto nasral, celý deň sa mi s ním nebude dať normálne komunikovať
Takmer vôbec si sny nepamätám ... ale stršne by som chcela.... najhoršie je keď sa zobudím z nejakého super sna a zistím že to nie je skutočnosť ... ale zas pri niektorých som rada že to bol len sen ..... ale nočné mory sa mi vôbec nesnívajú
Ovplyvnili ma moje nočné mory z detstva, ktorých hlavnou pointou bolo, že my kanibali trhali nechty a potom mi obhrýzali tie beznechtové končeky prstov.
Dobrú chuť večeriacim.
Snívalo sa mi to fakt často, bála som sa tmy, lebo som si myslela, že prídu... a vždy pred spaním som sa kvázi modlila, aby nejedli moju rodinu ani mňa.
Trvalý efekt - hocijaké zranenie nechtu ma dokáže úplne paralyzovať (ukážte mi triesku pod nechtom a skončím na zemi). Nedovolila som, aby mi niekto manipuloval s nechtami - tak som si ich začala dokonca obhrýzať(už to nerobím). Jednoducho som teraz veľmi háklivá na nechty (ale už menej ako pred pár rokmi). Dokonca i pozeranie Black Swan mi robilo problém pre nespočetné nechtové scény.
- a tak. Občas mám aj dobrý sen, ale väčšinou ma niekto zabíja/mučí/znásilňuje (bezdomovci najčastejšie) alebo min zomieram na nejakú chorobu.
Vďaka snom som vlastne aj neskôr zistila, prečo mám strach z výťahov (a potom tento strach mohla eliminovať) a mnohé iné.
@delica ach to sa necudujem, ze s tymi nechtami mas taky problem, ked si mala taky sen...
mna vecne niekto prenasleduje, najcastejsie nejake bytosti v zahrade ci v lese.... a vsetky sny su o strachu z nieocho alebo nieocho, vsetko musim zamykat, leziem na stromy, rychlo plavam prec... samy strach
teda ale dost casto sa mi sniva aj o sexe nastastie sa tie nocne mory kompenzuju niecim
tebe sa to kompenzuje, závidím! Ja som mala dokopy DVA erotické sny pričom si spomeniem už len na jeden. A aj v tom sa dokopy nič nestalo, lebo ma ktosi ma zobudil :/ Posledne som zomierala na rakovinu z nejakého hmyzu a predtým zas na uštipnutie z hada.
Ach ach...ale sny sú super. Radšej zlý sen ako žiadny.
Fascinuju ma moje sny, mam v nich velmi kreativne prostredia, niektore su perzistentne cez rozne sny (t.j. vratim sa v inom sne do toho isteho prostredia a povedzme objavim jeho novu cast - pamatam si takto napr. cele dve fiktivne mesta). Zelam si, aby mi nejaky pristroj vedel vytiahnut z hlavy obrazy z mojich snov, alebo aby som aspon vedel kreslit a preniest tie zvlastne a atmosfericke prostredia na papier, ako povedzme Giger (no moje krajiny nie su az take temne a mimozemske).
mne sa dosť často sníva s jedným človekom. a stále je to o tom, že "čo by bolo keby..." a keď sa ráno zobudím a zistím, že nič z toho nie je pravda, tak som potom niekoľko hodín mrzutá, prípadne si ten sen niekam napíšem (musí byť fakt dobrý) a celkovo väčšinou sa mi nesnívajú pekné sny. skôr také smutné... moje podvedomie ma nemá rado
@delica no hej kompenzuje ale az to nechapem, sexu mam dost a aj tak sa mi sniva o sexe .. aj v ten den po tom alebo tak ... radsej zly sen ako ziadny? .. ja to mam naopak, radsej ziadny sen ako zly :/
@delica a co by som si z toho mala ako zobrat? :/ ... to ze mam strach z tmy a snivaju sa mi kraviny, ze ma niekto prenasleduje, alebo ze sa stale musim niekde skryvat, alebo ze zabijem niekoho, alebo moji blizki su mrtvi? Jedine dobre je na tom rano ta ulava, ked zistim, ze to bol len sen.
@delica No hej to mas pravdu, nieco sa da zistit, ale na to by som asi potrebovala nejakeho odbornika, co sa do toh rozumie, ze ako funguju sny a taketo veci, lebo ja som z tych snov jelen riadny!!! Napr to s tym sexom, preco sa mi onom stale sniva? logicky ma nic nenapada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
z toho som bol mimo asi 2 tyzdne
ale tak vstanem a idem ďalej, nie?
Dobrú chuť večeriacim.
Snívalo sa mi to fakt často, bála som sa tmy, lebo som si myslela, že prídu... a vždy pred spaním som sa kvázi modlila, aby nejedli moju rodinu ani mňa.
Trvalý efekt - hocijaké zranenie nechtu ma dokáže úplne paralyzovať (ukážte mi triesku pod nechtom a skončím na zemi). Nedovolila som, aby mi niekto manipuloval s nechtami - tak som si ich začala dokonca obhrýzať(už to nerobím). Jednoducho som teraz veľmi háklivá na nechty (ale už menej ako pred pár rokmi). Dokonca i pozeranie Black Swan mi robilo problém pre nespočetné nechtové scény.
- a tak. Občas mám aj dobrý sen, ale väčšinou ma niekto zabíja/mučí/znásilňuje (bezdomovci najčastejšie) alebo min zomieram na nejakú chorobu.
Vďaka snom som vlastne aj neskôr zistila, prečo mám strach z výťahov (a potom tento strach mohla eliminovať) a mnohé iné.
mna vecne niekto prenasleduje, najcastejsie nejake bytosti v zahrade ci v lese.... a vsetky sny su o strachu z nieocho alebo nieocho, vsetko musim zamykat, leziem na stromy, rychlo plavam prec... samy strach
teda ale dost casto sa mi sniva aj o sexe nastastie sa tie nocne mory kompenzuju niecim
tebe sa to kompenzuje, závidím! Ja som mala dokopy DVA erotické sny pričom si spomeniem už len na jeden. A aj v tom sa dokopy nič nestalo, lebo ma ktosi ma zobudil :/ Posledne som zomierala na rakovinu z nejakého hmyzu a predtým zas na uštipnutie z hada.
Ach ach...ale sny sú super. Radšej zlý sen ako žiadny.
neviem, aj zo zlého snu sa dá niečo zobrať a človek aspoň zažije niečo... zo žiadneho nič