neviem či ste už videli toto video ale to čo je tam je fakt nechutné. No najsmutnejšie je to že je to krutá realita. Nechápem ako sa môže niekto takto správať k zvieratám. Čo si o tom myslíte?
video som si nepozrela lebo viem aký pohľad by sa mi naskytol...
títo netvorovie čo dokážu akokoľvek ubližovať zvieratám nikdy nepochopia akú bolesť im spôsobujú, a priala by som im aby to prežili sami na vlastnej koži, to čo oni spôsobili tým úbohým zvieratám...
i ked to su zvierata, je to ziva bitost. tu bitost aj jeme. a jeme toto, potom je to sama modrina fuj.
casto si davam otazku co je vlastne zviera.
Dakedy sa vravelo o ludi nie moc pohladneho vzhladu, ze je to zviera ätakze neico horzne). co su potom tamty? takze ludia su zvery co robia zverstva na zvieratach. sranda, ze?
inak toto sa robilo po cele starocia. len sa o tom nevedelo. len ludia ktori chovaju zvierata na statkoch pre seba nie vo velkom, to nerobia, ale ti ktori to robia vo velkom tak ano.
Na jednej strane, je to niekoho živobytie. Na druhej strane, keby ľudia odmietli jesť takéto mäso, možno by sa niečo aj zmenilo. Lenže mnohým je to ukradnuté. V dnešnom svete myslí každý len na seba. Je to smutné, no je to tak
presne to by som sa musela vzdať mäsa a ja kvôli tomu vegetariankou nebudem, aj ked nehovorim že jem mäso každý deň ale proste niekedy mi nastane chuť že mäso musím mať ale proti tomu čo sa tam deje sa neda bojovať
a asi si idem spravit bananovy koktejl, dostal som na neho chut... (robim si krutu srandu iba...) viem, je to krute, ale nezmenime to iba ak by niekto s dobrym srdcom odkupil tie farmy a spravil to nejak...stratovo a pohodlnejsie pre zvierata...
tak koli tomuto videu ye zo mna este vacsi vegetarián............ludia su svine.....prayem kazdemu kto toto robi rovnaku bolesť....fuy......az sa mi ludia hnusia....
pane boze.... akoze ja to prave pozeram... skoda ze mam chabu anglictinu ale ten obraz hovori za vsetko, uz som o tom sice pocula, ale nic tak strasne som este nevidela... najhorsie na tom je, ze ja to nemozem zmenit.. je to kruta realita, bohuzial... keby ti ludia, ktori to robia, neboli taki kruti, tak by k tomu nedochadzalo...
podla mna, toto by si mal pozriet kazdy... aj ked ja som len na zaciatku a uz nevladzem...
Nejem iné mäso ako kuracie. Bohužiaľ, toho by som sa asi nedokázala vzdať.
A mám na to názor, ktorý asi neodprezentujem, lebo mnohí by ho asi pochopili zle. Takže radšej pomlčím a na margo videa poviem, že by som nemohla byť tými osobami, ktoré im priamo ubližujú.
nečítala som predošlé príspevky takže sa vopred ospravedľňujem ak niekto napísal to isté.
Je to smutné, aj kruté.. Ale vidíš video, pozastavíš sa nad tým a o hodinu si možno sadneš na obed a zješ TO kurča. Podľa mňa je zbytočné o tom rozprávať, ak ostane len pri slovách. A ak chce niekto niečo meniť, tak by mal začať od seba.
keby ste sa aspoň tolko zaujímali o ľudské životy ako sa zaujímate o hospodárske zvieratá... Ubožátka zvieratká ako trpia...chudátenká...ale to že ludia sú vraždený kôli prijebaným dôvodom, to už....
neviem čo ste si mysleli...že krave nasjkôr zaspievaju uspávanku a potom jej pichnú injekciu aby netrpela? Ano, je to kruté, ale to vždy bolo, v masovej produkcií to tak aj bude. Chovajú sa na jedlo, skončia ako jedlo. Nič viac nič nemej.
no videl som ay horšie.....AKO ZVIERA ZAŽIVA ZVLIEKALI Z KOZE , ZABÍJALI VELERIBY A DELFÍNOV.....TOTO YE ESTE MALO.....toto niesu ludia ale zvierata....
tým ludom čo týrajú zvierata by som spravila presne to isté čo robia tým zvieratam !! nič ine si ani nezaslužia, len aby trpeli ako zvierata .. potom by si možno rozmysleli, či to zviera udrú, zabijú alebo nie ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
títo netvorovie čo dokážu akokoľvek ubližovať zvieratám nikdy nepochopia akú bolesť im spôsobujú, a priala by som im aby to prežili sami na vlastnej koži, to čo oni spôsobili tým úbohým zvieratám...
peace...
takze lovcom tulenov... zavrazdit ich s tou palicou s ostnom na konci! dosekat ich!!
a ostatnych tiez, vsetku tu zberbu
casto si davam otazku co je vlastne zviera.
Dakedy sa vravelo o ludi nie moc pohladneho vzhladu, ze je to zviera ätakze neico horzne). co su potom tamty? takze ludia su zvery co robia zverstva na zvieratach. sranda, ze?
inak toto sa robilo po cele starocia. len sa o tom nevedelo. len ludia ktori chovaju zvierata na statkoch pre seba nie vo velkom, to nerobia, ale ti ktori to robia vo velkom tak ano.
proti tomuto sa neda ani bojovat.
podla mna, toto by si mal pozriet kazdy... aj ked ja som len na zaciatku a uz nevladzem...
A mám na to názor, ktorý asi neodprezentujem, lebo mnohí by ho asi pochopili zle. Takže radšej pomlčím a na margo videa poviem, že by som nemohla byť tými osobami, ktoré im priamo ubližujú.
Je to smutné, aj kruté.. Ale vidíš video, pozastavíš sa nad tým a o hodinu si možno sadneš na obed a zješ TO kurča. Podľa mňa je zbytočné o tom rozprávať, ak ostane len pri slovách. A ak chce niekto niečo meniť, tak by mal začať od seba.
Ja mäso nejem
neviem čo ste si mysleli...že krave nasjkôr zaspievaju uspávanku a potom jej pichnú injekciu aby netrpela? Ano, je to kruté, ale to vždy bolo, v masovej produkcií to tak aj bude. Chovajú sa na jedlo, skončia ako jedlo. Nič viac nič nemej.
ja mäso jem len keď musím, ale tiež je podstatné že mäso obsahuje živoč. bielkoviny, kt. by sme mali príjmať...