Mam chalana a a on ho chce vyhonit ale ja neviem ako este som to nerobila a neviem aby mu to nebolo neprijemne alebo tak ako mu to mam tou rukou robit mam pritlacit alebo ho mat v ruke volnejsie a kolko by asi v priemere malo trvat kym sa spravi???
penis znesie vselico =D myslim že bude hotovy len ked mu ho chytis do ruky =D normalne mierne chitiš hore dole hore dole, ale lepšie je ked mu ho aj vyfajcis ale ak sa ti to hnusí tak sa bude musiet zaobist aj bez pocitu jazyka na žaludi =D a cca to bude asi trvat podla toho ako je skuseny a ako ho vzrusis .. mne sa lubi ked mi frajerka bozkava a hryzie krk to som "mokry" a vtedy by mi fakt stačilo len dotyk xD..tka tak ked je nažhaveny mu nebude ani zaležat ako mu ho chytiš
Cicka..kukni si péčko možno uvidíš ale nejde o vedu proste len hore a dole a ked nevieš či robíš dobre tak sa spýtaj alebo nech ukaze alebo nech ti pomôze kazdý sme to robili prvý krat a neboli sme hned majstri sveta ale lepšia je pre muza fajočka
Kazdi sme ini, to mi daju z pravdu vsetci. Moja, ja to svojmu chalanovi robim pomaly, jemne ale aj silno, menim pohyb aj polohu, sem tam pridam jazyk, je to pre neho fantasticke. A hlavne nerob to nasilu, potom to nie je ono ani pre teba... Chlapi maju radi, ked ich pri tom bozkavas, teda ten moj je s toho uplne hotovy. a ako dlho to asi tak trva??? Ako kedy, niekedy 10 minut, ale ked nam ide o mazlenie a dotyky, tak aj pol hodinu (chlapy vazne, neklamem). Ja to robim rada a z laskou, robim to, co sa paci aj mne... Kotenko - Iwka
podla mna to je nejake sprisahanie nejakych nadrzancou uz takuto temu vidim najmenej 15 krat... normalne mam podozrenie ze niekto sem hadze tieto temy len aby si mohol potom doma nad tym honit ftaka...
ahojte mam chalana a velmi ho milujem ale on odomna ziada aby som mu ho vyhonila ale ja newiem ako a bojim sa abi som mu ho neporanilatak ja newiem ci to mam robit pomali alebo rychlo alebo mierne tak baby piste a cez erpe pls zajtra ho chcem poriadne vyhonit a tak mi ani nic ine nezostava iba to odvac poprosit
@barka2412 ved ho chytis celou rukou a zacnes hore dolu... ved sleduj ako sa mu to paci a co ma rad... skusaj, kazdy sa raz uci... ale nedrz ho ako palicu a nestlacaj nejak silno
KURVAAAAAAA idsiel som si honit a frajerka mi dosla ze co robim ja ze honim si ho a ona sa mi tu vizliekla a tak som ju pojebal ze hned geco strielat do jej ust na chbat vsade kurva
ja si honim kazdy den je to jednoduche iba tahas sulina do hora vzdichnes potom zase do dola az kim nemas orgazmus a nevystrekne ti poriadna davka gecu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov