Jednoduchá otázka-ako vyfajčiť chalanovi? Nepozná niekto z vás nejaké konkrétne "triky"- proste niečo také čo zaručene zaberá? Alebo nejaký konkrétny postup? díííííííík.
sak normalne ho chyt do ruk. teda pokial uz stoji, co predpokladam ze ano jednou rukou ho chyt niekde tak nizsie, tak aby si si mohla rukou pomahat stahovat kozu. neskor ked uz budes zbehnuta to zvladnes aj bez tej ruky. Potom si ho daj do pusy. Najprv mu pobehaj jazykom po zaludi, skus hlavne na tom mieste na prstenci ci jak sa to nazyva, kde sa mu zbieha koza, tam je taka caaarecka, a tam trochu behaj jazyckom, to zvykne chlapov dost vzrusovat vacsinou. Potom si ho daj do pusy ako najviac mozes a rob to iste ako by si mu ho honila ale tentoraz pusou. mozes si pomahat aj tou druhou rukou.
sorry ale pozerat sa na chlapa ako fajci druhemu chlapovi vtaka nie je vobec nic prijemne... sa mi to nelubi a hotovo. Preto nemam ani v najmensom pripade chut radit chlapovi jak fajcit druheho. a rasizmus je trochu o niecom inom...
Tak ja som to este nevidel a ani mi to nechyba a uz vobec to nechcem zazit.Radsej sa pomazilim so zenou a pekne pomilujem ako by som sa mal co i len pozerat nato ako sa dvaja {prepacte za vyraz} buzici fajcia.Nic proti nim ale klud chlapi.
suhlasim ze pozerat sa ako chlap chlapovy fajci nie je nic prijemne... ale nikto ta nenuti aby si sa na to pozerala a pokial vies poradit tak preco neporadit sak to nie je nic zleho
Tak mna to musel naucit kamarat bo som nevedela co a ako... lebo ked sa vam to zmensi v ustach tak to je trapas ale uz som poucena a viem ako na to, zopar rokov odvtedy uz ubehlo ale zaciatky su vzdy najhorsie...
nie je to vôbec náročné.. Už samotný pohľad ako ho to vzrušuje ťa rozpáli a tvoja fantázia zapracuje na plné obrátky.. Najlepšia kombinácia je vraj ruka plus pusa - ruka honí na dolnej časti a pusa sa venuje vrchnej..vtedy doslova šalejú! Však chlapci? Ak ti semeno nechutí dohodni sa s ním na nejakom signále, aby ti ho nevstrekol do pusy ale na jeho bruško. A ešte dobrá rada, ak sa ti zdá nechutné dať ho prvýkrát do pusy, oslaď si ho napr. nejakým mäkkým ovocím, alebo niečím čokoládovým... Tomu už vôbec neodoláš!! Tak čo vy na to?
To co je tu kurvin kutik alebo kutik starych panien? ....Kus kus kus a prst do zadku Pripadne ho ocikaj alebo sa mu mozes vysrat na prsa a rozmaavat to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@23 a ako ta to ucil kamos,nazorne???to snad nie???
Poxval sa ako to fungovalo