Ahooojte Chcem napísať jednému chalanovi ale vôbec Nwm ako začať a o čom si pisat poznáme sa zo školy a tam sme po sebe pozerali dosť...prosiiim poraďte čo mu napísať a o čom sa bavit a ako začať konverzáciu.... dakujeeem
čo sa ty ideš komu vtierať, si predsa dáma a tá takéto veci nerobí...
ak bude chcieť všimne si ťa a on potom nech ti dvorí....
osobne si aj tak myslím, že v 15-tich by si sa mala venovať škole, domácnosti, záhrade, šport a pod...
na láskanie máš ešte fúru času, ono sa môže stať, že v 16.tich napíšeš som v tom, čo mám robiť...
aj také už bolo na birdzi..
nerob zo seba pobehlicu, ale ži slušným životom, neskoršie to nekonečne oceníš, že si prežila život, ktorý ťa napĺňal a urobil šťastnou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
ak bude chcieť všimne si ťa a on potom nech ti dvorí....
osobne si aj tak myslím, že v 15-tich by si sa mala venovať škole, domácnosti, záhrade, šport a pod...
na láskanie máš ešte fúru času, ono sa môže stať, že v 16.tich napíšeš som v tom, čo mám robiť...
aj také už bolo na birdzi..
nerob zo seba pobehlicu, ale ži slušným životom, neskoršie to nekonečne oceníš, že si prežila život, ktorý ťa napĺňal a urobil šťastnou...