nechcem porovnavat chlapov v posteli ale musim. Moj prvy bol uzasny, venoval sa mi,rad skusal nove veci a pod. Proste s nim som ziaden problem nemala. Zatial co moj sucasny partner je v takychto veciach lavy. Ani by som nepovedala ze lavy ale skor egoisti
Fu. Ty asi najlepsie vies co k tebe citi ale... dovolim si oponovat. Pokial ta muz ozaj zboznuje, stara sa o tvoje stastia, aj v posteli. Zalezi mu na tom, aby ta urobil stastnou a uspokojil. tuto cast by ti mohol za muzov vysvetlit @antifunebracka
A myslim ze pokial vam to celkovo tak klape a mate sa tak radi ako tvrdis, normalny uprimny rozhvor je na mieste. Len to proste formuluj jemne, s ohladom na jeho ego. Ale nepovedat nic a zit vo vztahu, ktory ta nenaplna po vsetkych strankach je uplne zbytocne.
Ako vlastne mozes potom tvrdit ze si s nim stastna? Ked je egoisticky? Uprimne, ako dokazes existovat s tym clovekom ak ti este ani JEDINY RAZ nedoprial orgazmus?
@ssnehulienka "ako dokazes existovat s tym clovekom ak ti este ani JEDINY RAZ nedoprial orgazmus?" tlieskam..pretoze orgazmus je zakladnym stavebnym kamenom vztahu
viem, ze to bolo formulovane v inom kontexte, ale povedat taku vetu je teda gol
Tak mu povedz, že chceš, aby ťa urobil prstami ešte pred samotným sexom. A keď dosiahneš orgazmus pracujte na tom jeho. Zo skusenosti viem, ze ked mu to takto otvorene povieš, vzruši ho to a spravi čo budeš chcieť. A takto to rob vždy a casom sa to stane pravidlom, ze najskor ty a potom on. Je to lepšie ako len on a ty vobec.
A to ze je lenivy v posteli a po orgazme automaticky dava trenky a ide si zapalit alebo nieco podobné? hm... keď je láska pravá, je jedno ci je pred orgazmom alebo po orgazme, muz tuzi po jeho partnerke stále. Aj keď sa mu hned po orgazme nepostaví, mentálne je vzrušený a chce svoju partnerku urobit šťastnou... Toto je pravá láska! kedy je túžba po partnerovi rovnaká pred orgazmom aj po orgazme.
@maya3 no ja si myslim ze nikdy nenajdes toho idealneho lebo to sa neda..muz a zena su uplne rozdielne povahy a to vzdy..ked ti jeden bude vyhovat v posteli nebude ti v inych veciach...toto iste nieje len zo strany zien na muzov ale aj opacne..napr mne sa zdaju baby celkovo malo iniciativne...no ty asi budes bohyna..kiez by takych bolo viac
no a teraz dobra rada...povedz mu to narovinu aj ked sa ti to asi nebude lahko..ale ak mu to nepovies tak bud budes trpet alebo sa to rozpadne ...vyber si?? asi obe moznosti su nahovno ze? co uz taky je zivot
Rada by som pocula aj od nejakych muzov ako by reagovali na to ze ma chalan-borec stalu priatelku a zrazu mu povie ze je to zle. ako by to zobral a zachoval? Ja som sa mu uz povedala sem-tam nejaku drobnost co sa mi nepacila a tu sa snazil zlepsit. Ale bojim sa nanho vybehovat stale s niecim novym. On sam mi raz povedal medzi recou ze to vie chalanske ego dost znicit. Egoista je len ked sa tyka orgazmu, inac vie byt nezny, vzdy ma letmo pobozka na ruku alebo celo, co sa mi dost paci. Co sa tyka zazitkov,dovoleniek, novych veci stale sa pyta na moj nazor a pri tom hovori ze len aby som bola statsna ze urobi cokolvek. Poznam jeho povahu, je dost urazlivy ak mu nieco vytknem a toto sa neda povedat milo fakt lebo je to uplne na **** viem ze sa musime porozpravat, podla mna to bude chciet riesit ale ta hanba...mne osobne je mi to tak luto mu to povedat, zosype sa. Ak uz raz zacnem rozpravat, poviem mu uplne vsetko co ma trapi a verte ze toho je vela.
@trdelniiiq hej po tom mojom jednostranne orientovanom komente som mala chut pridat veci akoze vztah nie je len o sexe... ved nie je, ale zaroven, pokial to neklape v sexe, clovek nemoze byt uplne stastny...
@maya3 myslim si, ze si to mala riesit hned na zaciatku... cim dlhšie take veci natahuješ, tym horšie to bude, keď mu o tom raz povieš. Ako by som reagoval, keby mi stala priatelka zrazu povedala, ze je to zle? zasmial by som sa, povedal by som jej ze je trdlo a ze preco mi o tom nepovedala skôr. A zacali by sme pracovat na náprave. Ale ten tvoj bude zrejme reagovat inak podla toho co čítam.
@milanstraka podľa toho čo si napísal do tejto témy, musíš byť správny chlap - minimálne v takýchto vzťahových veciach..veľký palec hore a klobúk dole (neodpustila som si zareagovať na to )
@natus39 tebe kto stúpil na chvost? ja svoju lásku mám, tak pokoj .... keď sa mi páčia názory niekoho iného, nemám problém to vyjadriť... čo je na tom?
DObre si to odhadla s tym, ze ked mu to povies rovno....mozno sa bude snazit zlepsit, ale urcite bude nervozny....Skor sa mi pozdaval ten napad, ze ho najprv popros, nech on tebe urobi dobre, ale po jeho orgazme hod na neho ten vas zensky pohlad a poviec nieco rajcovne (co by rad pocul, to ja neviem). Ak to aj tak nepojde nikam, az potom sa s nim normalne porozpravaj. Ak ta vazne lubi a nie si pre neho len gumena anca, napravite to . (hoci taketo spravanie z jeho strany mi pride cudne....proste @milanstraka to vystihol pekne)
Raz som nechal babu s ktorou som chodil nedorobenú. Na ďalší deň si dala vysoké čižmy, korzet, vyzliekla ma, priviazala o postel, zajazdila si, porobila sa a nechala ma tam načatého, zatiaľ čo si išla dať zmrzlinu.
Ale tak v naštartovanom vzťahu to bude asi zložitejšie, i keď podľa mňa nič nieje lepšie, ako dať niekomu zažiť niečo na vlastnej koži.
Podla mňa všetko raz prehrmí, ktovie čo je lepšie, naťahovať sa dva mesiace s naznačovaním ktoré nemusí pochopiť alebo mu to povedať narovinu a možno prečkať 2 týždne ofučanosti....
Moja prvá myšlienka bola iba "je to kkt", ale to by nebolo moc konštruktívne...
Ak sa nezaujíma a nesnaží o tvoje uspokojenie, tak je má buď nejaký problém, o ktorom nevieš, alebo je totálny egoista. V každom prípade takýto prístup do vzťahu nepatrí a mali by ste sa porozprávať o tom.
Inak súhlasím s @imoceans a netreba to prezentovať "pozri, aký si neschopný", ale "pozri, takto to mám rada"... A ver mi, poriadny chlap by sa postaral o teba a nie vyhováral na svoje ego. Ty nie si vo vzťahu s ním preto, aby si on urobil dobre a ty jemu robila ústupky.
@trubka91 samozrejme, že sex je vo vzťahu dôležitý, výnimkou sú snáď len ľudia, ktorí sú od prírody asexuálnejší. Milovanie je jeden z najsilnejších emocionálnych a duševných zážitkov, ak tomu budeš uberať z váhy, tak sa ti to len vypomstí.
@maya3 prva zakal. chyba je v tom, ze porovnavas.....(keby ste to robili z lasky a a s jednym....nemusis porovnavat)....lebo vzdy je niekto lepsi, ale aj horsi.....ale to nie je ako s kadernickou...ked sa mi enpaci, tak odidem (tu ide o ludi)....no druha velka zakl. chyba je, ze mu nepovies, ze nedosiahnes oragzmus.......ako to on ma vediet? vo vztahu ide v prvom rade o komunikaciu (ano aj o sexe)...ak si aj taketo veci dvaja vo vztahu nedoakzu povedat, ten vztah skor ci neskor stroskota (ved to sama vidis...)
po . popravde, ak by sa na toto urazil a dalej uprednostnoval svoje uspokovanie, nikdy, nikdy by som nebola s takym chlapom!!!!
tak ja toto velmi dobre poznam, ale z opacnej strany. furt som baby robil na 4324% a im sa mna nikdy nechcelo a flakali to. nakoniec som na to uplne rezignoval a uz robim len ja ich, na svoje uspokojenie prakticky uz zabudam (sila zvyku .
mne to príde zvláštne, ľudia čo poznám a žijú sexuálny život so svojimi partnermi rovnako ako ja a môj partner, tak sme sa zhodli, že pri tom milovaní sa nám najviac páči proste to spojenie s človekom, ktorého milujeme a ten moment, keď partner vyvrcholí mne ide o to, aby bol priateľ spokojný a jemu o to, aby som bola ja.. a myslela som si, že každému mužovi záleží na tom, aby jeho milovaná partnerka dosiahla orgazmus.. samozrejm, sex nie je len o naháňaní orgazmov, ale mňa by sex nebavil, keby som ja dosiahla orgazmus a spokojne si odišla z postele a partnera nechala tak.. asi je dosť egoistický typ alebo proste netuší, že si ani pri jednom sexe nedosiahla orgazmus (aj keď to mi príde taktiež zvláštne), porozprávaj sa s ním o tom určite nejak jemne, ale úprimne
holky prosim potrebujem nieco vediet... mala som sex s chalanom bez ochrany .. ale neurobil sa do mna .. mozem byt tehotna ? co mam robit mam sa niecoho obavat abo nie ? prosim fakt dobre rady vdaka
@trubka91 Je dôležité,aby si partneri v oblasti sexu rozumeli. Sex je prirodzená ľudská potreba. Samozrejme,že vo vzťahu nejde len o sex, ale patrí to k tomu
odporúčam ti prečítať moj príspevok o tom ako dosiahnuť orgazmus, najlepšie ak to budeš čítať akože zo zvedavosti pred svojim partnerom preto že to platí aj na neho hlavne čo sa týka toho že sa raz spravý a koniec...
Mala som tiez taky problem,ale uz nemam ptm ako On uz je,tak mu otvorene povedz,ze Ty!este nie si spokojna!nech ta dokoncii to mu snad napadne.Predsa ako moze byt spokojny,ak nie si Ty??!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Fu. Ty asi najlepsie vies co k tebe citi ale... dovolim si oponovat. Pokial ta muz ozaj zboznuje, stara sa o tvoje stastia, aj v posteli. Zalezi mu na tom, aby ta urobil stastnou a uspokojil. tuto cast by ti mohol za muzov vysvetlit @antifunebracka
A myslim ze pokial vam to celkovo tak klape a mate sa tak radi ako tvrdis, normalny uprimny rozhvor je na mieste. Len to proste formuluj jemne, s ohladom na jeho ego. Ale nepovedat nic a zit vo vztahu, ktory ta nenaplna po vsetkych strankach je uplne zbytocne.
Ako vlastne mozes potom tvrdit ze si s nim stastna? Ked je egoisticky? Uprimne, ako dokazes existovat s tym clovekom ak ti este ani JEDINY RAZ nedoprial orgazmus?
sa zobuď, buď mu to povedz rovno, alebo sa zmier s tým, že sa jeho prístup nikdy nezmení
viem, ze to bolo formulovane v inom kontexte, ale povedat taku vetu je teda gol
A to ze je lenivy v posteli a po orgazme automaticky dava trenky a ide si zapalit alebo nieco podobné? hm... keď je láska pravá, je jedno ci je pred orgazmom alebo po orgazme, muz tuzi po jeho partnerke stále. Aj keď sa mu hned po orgazme nepostaví, mentálne je vzrušený a chce svoju partnerku urobit šťastnou... Toto je pravá láska! kedy je túžba po partnerovi rovnaká pred orgazmom aj po orgazme.
no a teraz dobra rada...povedz mu to narovinu aj ked sa ti to asi nebude lahko..ale ak mu to nepovies tak bud budes trpet alebo sa to rozpadne ...vyber si?? asi obe moznosti su nahovno ze? co uz taky je zivot
alebo zavri bager a pockaj kym bude mat skill
Ale tak v naštartovanom vzťahu to bude asi zložitejšie, i keď podľa mňa nič nieje lepšie, ako dať niekomu zažiť niečo na vlastnej koži.
Ak sa nezaujíma a nesnaží o tvoje uspokojenie, tak je má buď nejaký problém, o ktorom nevieš, alebo je totálny egoista. V každom prípade takýto prístup do vzťahu nepatrí a mali by ste sa porozprávať o tom.
@trubka91 samozrejme, že sex je vo vzťahu dôležitý, výnimkou sú snáď len ľudia, ktorí sú od prírody asexuálnejší. Milovanie je jeden z najsilnejších emocionálnych a duševných zážitkov, ak tomu budeš uberať z váhy, tak sa ti to len vypomstí.
po . popravde, ak by sa na toto urazil a dalej uprednostnoval svoje uspokovanie, nikdy, nikdy by som nebola s takym chlapom!!!!
cize sa s nim porozpravaj inac skoncis ako ja
Ako by som o sebe čítal
odporúčam ti prečítať moj príspevok o tom ako dosiahnuť orgazmus, najlepšie ak to budeš čítať akože zo zvedavosti pred svojim partnerom preto že to platí aj na neho hlavne čo sa týka toho že sa raz spravý a koniec...
» www.birdz.sk/forum/nedokazem...
ja na tvojom mieste by som pomaly začala vystrájať a šplechla mu to do tváre na rovinu