@bludiacisvetom Teraz neviem či myslíš chlapov alebo ženy. Ale zase je jasné , že každý chce mať pekného pritažlivého partnera. Ako nikdy som nechápal keď som videl krásnu babu s takpovediac nejakým " muňom" , že ako ju ten zbalil Ale aj menej pekné baby majú pekných partnerov.
@assasins myslela som všeobecne, obe pohlavia..
takú kombináciu vídam až príliš často
a chápem prečo je to tak, mám nato svoju teóriu, ktorú ale nejdem rozpisovať
Myslím že to nie je až také ľahké, teda podľa toho aká je dotyčná baba a aký je chalan.Niektoré proste baliť chlapov dobre nevedia alebo chalani nemajú záujem o vzťah iba o flirt.
@floremcorde dam ti priklad. mala som na strednej spolužiaka, ktorý bol divný, vysoký, mal hrb, krive zuby, mastne vlasy. nikto sa s ním nebavil len ja ešte s dvomi babami, inak sa mu každý smial.. a on nechcel baby čo boli jeho urovne, aj ked bola jedna čo ho mala velmi rada. nie, on chcel herečky, modelky, pokecove krasky ktore ho lakali na stretka, pritom to boli značné fejky ale on tomu uveril a chcel sa s nimi stretnuť
Jednoducho sa usmej, pripadne na rovinu povedz o čo Ti ide Inak s tým, že každemu sa páči niečo iné, moc nesúhlasim, a to preto lebo podľa mňa existuje "prototyp" muža a ženy...Jedinec, keď má sexepil, može byť aj plešaý, vlasastý, s čírom, chudý, pri sebe, svalnatý...furt bude mať v sebe to čaro...Škaredý človek, tiež ako na pospas, ostane škaredým, nech sa zmachľuje akokoľvek.
Ako zbaliť chlapca? Stačí kúpiť nejaký ten baliaci papier v Kauflande, v tých regáloch, kde predávajú tie veci za €uro. A teraz vážne. Čo tak sa mu prihovoriť, zisťovať záujmy, nevtierať sa? Daj tomu čas a ak ťa naozaj chce, máš ho na dlani, veľa šťastia
Ja teda chalanov nebalím ...páči sa mi keď sa vie dievča vyjadriť, mať svoj názor, má záujmy, musí byť menej problémová (ak rozumieš) a je super keď sa vie odviazať a zabaviť sa, popri tom sa rozprávať o hocičom tak aby nebolo trápne ticho, udržať konverzáciu na nejakej úrovni...napríklad určite by si si mňa napríklad (ja som prípad ) nezískala len tak peknou tváričkou a milými kecami, aj keď takí sú ...jednoducho buď prirodzená, snaž sa (nie nasilu) aby ste sa sem-tam doberali, to mám rád keď napríklad si urobíme jeden z druhého srandu (neprehnať to), buď sebavedomá a pozeraj sa do očí nepremaľuj sa (ja osobne to nemám rád) ...Jednoducho celý ten proces musí byť prirodzený a úprimný, ak máte byť spolu tak to príde samo a uvidíš ako si sadnete spolu...myslím že na začiatok stačí Jarry #54
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(ale ak by som nebol, tak by som ti napísal TS-ku, či si to myslela skutočne vážne )
Vieš, že ma to moc netrápi?
takú kombináciu vídam až príliš často
a chápem prečo je to tak, mám nato svoju teóriu, ktorú ale nejdem rozpisovať
@assasins ak to veľmi musíš vedieť, že bez toho nezaspíš, som ochotná podeliť sa o tom s tebou v TSke nerada takto do éteru
toto si zabil úplne