jj, to napadlo aj mna uz....vies, u mna sa to da maskovat make-upom, ale u mojho chalana,,,no a ide hlavne onho..proste som chcela nieco ine...vies, nie zakryt alebo zamaskovat ale proste nacisto nechat zmiznut...
Heparoid (volne v lekarni), vytvorit na tom mieste zapar (namastit, obviazat obvazom (ak sa da), obalit igelitovym sackom, uzavriet z oboch stran) - takto sa najlepsie "vytahuje" krv, krvne zrazeniny, modriny spod koze. A dat to napr. na noc. A podla intenzity cucfleku uvidis, jak rychlo to zmizne..
Najlepsi liek proti cucflekom? Hmmm taky asi nie je... Ja som mala cucflek len raz v zivote...trochu ladu a zakryt to make-upom... najlepsi make-up s krycim ucinkom je Max factor flawless perfection.
koho co do toho, ci si robim cucfleky alebo si ich nechavam robit....ja som sa normalne spytala a az na par normalnych ludi nik nepochopil, co znamena odpovedat...ked si niekto chce vybit svoje komplexi, nech to nerobi na ukor ostatnych...
Robím si srandu lebo pýtať sa také somariny je nahlavu vieš. Tommyhor má pravdu a ak chceš chodiť farwebná ako hnilobné telo tak prosím možno to upevňuje tvoje ego hh
.. no thaQ ja newiem .. na modriny pomaha ked si zmiešaš čistu vodu a biele vino . to ti vitiahne modrinu a proste je to staršne super .. behom dna ti zbledne
podla mna uplne normalna otazka, prosto hratky s priatelom nemusia dopadnut vzdy podla planov, ja mam na krku, tiez dost neplanovany cucflek teraz a som vdacna za rady co tu padli, ak funguju, velmi pomozu, pretoze... blablabla, tym vas tu zatazovat nebudem
samozrejme, ze sa neda dostranit hned a uplne, no myslim, ze @Cotessy s tym ratala a islo jej skor o to, zistit, ci sa neda hojenie nejak urychlit...
vraj korka z chleba ale podla mna to moc nefunguje skus inak jedine nejaky rolak,sveter,satka,make-up,lad ...a skus aj tu pastu a citron ale to som neskusala tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
samozrejme, ze sa neda dostranit hned a uplne, no myslim, ze @Cotessy s tym ratala a islo jej skor o to, zistit, ci sa neda hojenie nejak urychlit...
a zakryla som to tetovačkou.. :
kamarátka radí heparoid.. a zubnu pastu alebo citron..
.
...odrez si kôrku a vmasiruj si ju na miesto kde mas cucflek ....
.... mne to funguje neviem ako to bude vam vsetkym....
....skuste si to......