No ako? Fakt ju chcem vediet... na ZS sme mali perfektnu ucitelku a z matiky som mala 1 2 ky... Fakt som jej chapala.. Prisla stredna a koniec.. dva rocniky sme mali matiku,ale to bolo take ,ze nam vobec nebola vysvetlena ani nic.. Sama som sa ju nevedela
vy ste sa co ucili na strednej fourierove rady a laplacea ? to si sa nemala kde dostat k vysvetleniu stredoskolskeho uciva matiky ? ( spoluziaci/kamosi/starsie rocniky/doucko/iny ucitelia )..
ako ak si mala 4ky na strednej z matiky, tak by som si veru skolu nejaku, kde je nejaka zapeklitejsia matika asi nevyberal no..
a btw chapat matiku na zakladnej skole imho nie je ziadna vysada teda -.-
Jaaaj ,ale ved nebudte hnusni... Ked to mate "v krvi" mate stastie.. Nie kazdy je taky... No na zakladke som ju chapala,lebo bola dobre vysvetlena. Na SS sme mali profku ,ktorej to bolo uplne jedno.. A nevedela som,ze pojdem na VS.. a bohuzial skoro na kazdej su prijmacky z matiky... Teda aspon tam,kde som chcela ist ja... Doucko som mala.. Len proste neviem kde zacat... pretoze mam pocit,ze z nej ozaj uz nic neviem...
@n0win0u vies 3 4 ..ale to kvoli profke... a z nasej triedy to bola bieda co sa tyka matiky.. Nikto to poridne nechapal, pretoze nam to nebolo dostatocne vysvetlene..tak to aj vyzeralo.. No a teraz ma to stve... Bohuzial neskoro.. Ale mam rok na to , aby som jej pochopila
@radianerechtenion ved jasne,len obcas mam pocit,ze matika je fakt len pre tych co to ovladaju uz "odjakziva"... a pripadm si fakt blba... Ale tak naucit sa ju moze kazdy nie?
my sme mali tiez taku ucitelku... nic sme nepocuvali vyrusovali sme na pisomke jeden pisomku vypocital a ostatni odpisali ja som s tym nemala problem ale vacsina ano ..riesili to tak, ze nesli na skoly kde bolo to zameranie.....nechces skusit nieco bez matiky ked ti to nejde?
a neviem... skus tu doucovatelku alebo daku kamaratku
lebo poznam ludi co sa proste matiku nedokazali naucit naucili sa tie priklady niektore co vedeli vypocitat ale ked im dali iny tak nie.. ale kazdy je iny mozno sa ti to podari
@nixxina tak to ma tiez napadlo... Len pre mna je najlepsie v BA pretoze tam pojdem robit a taktiez byvat.. Ked uz odidem z domu tak aby som zasa nemusela aj inam cestovat. A chcela som ist na EUBA cestovny ruch a tak predsa ta matika je... Popripade UK manazment a aj tam je matika... Vies ja mam zaklady co sa tyka EKO , manazmentu, jazykov zo strednej l;en ta matika mi robi problem lebo som ju mala iba dva oky bohuzial.. Nechcem ist na nejaku skolu kde by som nevedela vobec nic.. Takto sa to mozem aspon doucit.. A tiez nechcem vysku iba kvoli titulu alebo ist na taku kde beru vsetkych ,pretoze sa tam hlasilo malo ludi....
@ivka666 ja neviem tak sa skus naucit... ale byt tebou dam si niekde zalohu... aj v BA... ked sisi nie taka ista matikou
lebo co som pocula od nasich "matikarov " tie primacky daju zabrat najma na matiku
btw...tiez som si nedala cestovny ruch koli matike lebo na rok som si ju aboslutne vyhodila z rozvrhu a nehcce s mai doucat ten rok lenivost no co uz a vycitky dodnes
@nixxina ved to, ale co som bola teraz na prijmackch tak ta matika az taka tazka nebola.. fakt keby sa to ucim tak by sa to dalo zvladnut... tie priklady mi aj nieco hovorili,viem ze sme sa to ucili,ale davno... No a prid potom na ten postup ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inak, mozno aj profesorka
ako ak si mala 4ky na strednej z matiky, tak by som si veru skolu nejaku, kde je nejaka zapeklitejsia matika asi nevyberal no..
a btw chapat matiku na zakladnej skole imho nie je ziadna vysada teda -.-
@mireee presne tak
no tak prajem vela stastia s dohananim, rok je dost..
no tak darmo je plakat nad rozliatym mliekom teraz
Tento rok sme dostali inú matikárku a mám dvojky, kebyže to mám v sebe (počítam pomaly), tak mám aj jednotky.
Nájdi si doučko... ak chceš, môžem ti dať jeden kontakt na veľmi dobrú doučovateľku
BTW: Odkial je ta doucovatelka?
a neviem... skus tu doucovatelku alebo daku kamaratku
lebo poznam ludi co sa proste matiku nedokazali naucit naucili sa tie priklady niektore co vedeli vypocitat ale ked im dali iny tak nie.. ale kazdy je iny mozno sa ti to podari
lebo co som pocula od nasich "matikarov " tie primacky daju zabrat najma na matiku
btw...tiez som si nedala cestovny ruch koli matike lebo na rok som si ju aboslutne vyhodila z rozvrhu a nehcce s mai doucat ten rok lenivost no co uz a vycitky dodnes