Ako proti nim bojujete? .... nám tu lozia momentálne...je to krátky úsek chodby, kde si ťahajú čiaru popri stene a vchádzajú do nej cez dvere. ... nachvilu to preruším ... ale o par minut ich je tam zase kopa.-...
My sme mali problém s mravcami, ale to ani poriadne neviem, odkial chodili, mali sme ich plný byt, tak som kúpila Raid takú penu proti mravcom, čo sa strieka do kútov a tak pozdĺž k stenám, tiež som to nastriekala aj popod vchodové dvere a odvtedy sa tu tie mravce vôbec neukázali a to už je dávno, čo som to striekala, ono sa to má po nejakej dobe znova opakovať, ale ja som to striekala len raz a odvtedy pokoj
Používam taky sprej na mravce, len neviem aktualne nazov, lebo ho mam v CR a som na sk. Ale je to taky ten najznámejší, taká veľká fľaša, nájdeš to vo všetkých DM drogeriach. Nastriekaj to na VSETKY cesticky kde zvykli chodiť, ďalej popri stene, do rôznych skar kde vliezali, vyliezali... Ten sprej je dost drahy, ale účinkuje perfektne, nie len ze mravce okamžite zamrzí, ale ani sa tam potom niekoľko tyzdnov/mesiacov nevracaju.
Ja som na kolejich mala vzdy veľké problémy s mravcami, zaliezali do skar v stene a cez prahy dverí vliezali do všetkých izieb. Tak som vystriekala všetky okolite dvere (prahy okolo dveri, steny, skary) a cely vstup dverí nastriekala aj zvnútra a bol vzdy na jednu sezónu pokoj, umreli všetky do par minut a uz sa nevratili...
Mravce sú jak démoni, stelesnení diabli a je pomerne ťažké sa ich zbaviť a mať od nich pokoj. Viem o tom svoje, musím si zaklopať som čistotný a veľa preventívne upratujem, takže nie sú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov