Čo robíte, ak chcete na niekoho zabudnúť? Ja viem, že neexistuje na to žiaden recept, len som už taká zúfalá, že zakladám takéto blbé fórum... Najhoršie je, že akokoľvek sa mu snažím vyhnúť a nestretnúť sa s ním, vždy sa stane nejaká náhoda a stretnem
mne čas moc ktomu nepomohol aby som zabudla na chalana.už rok po rozchode a stále na neho myslím a plačem kvôli nemu ale určite by si s tým chalanom mala prerušiť kontakt a nebav sa s ním nepíš si s ním a nájdi si nové záluby
@anniedecadence bože ja to mám presne rovnako snažím sa zabudnuť ale vkuse ho stretavam v škole na fb ked mi napise tak sa idem zblaznit..a to už ani z ttriedy kvoli nemu nemozem vychadzat ani na fb chodiť nič..aj tak to robim to sa proste nedá len tak seknuť..ale časom fakt dufam ze sa to zlepsi..
Ono to proste prejde, mne osobne v takýchto situáciách pomáha pomyslenie že každé jedno to pomyslenie, ublíženie ma posúva dopredu a som silnejšia a odolnejšia
skus sa stretavat s novymi ludmi...zmena prostredia a ludi niekedy moze zabrat..za pokus nic nedas...moja rada...ak nezabere tak sa priklanam k nazoru co napisala luc.ka, normalne sa snim stretavaj..a vobec preco by si chcela zabudnut...?ked je pre teba ten clovek vzacnost?..zamysli sa nad tym..drzim palce..
Ja tiež chcem ale nedá sa :/ niekedy slzy,niekedy iba smutok ale neda sa..stretávam ho tiež v škole,na obede .. ale keď o vidím tuež chcem ísť proste za ním a toto prežívam už polroka od rozchodu :/
naposledy, keď som sa snažila zabudnúť, zamestanala som sa natoľko, že som nemala kedy na neho myslieť. makala som v dvoch robotách, chodila som behávať...potom ale prišiel ďalší a toho podobne ako ty stretávam vždy náhodne a nečakane v práci. ťažko je zabudnúť, keď ho máš na očiach. vždy si povedz ako ti ublížil a hlavne sa usmievaj- nebude mu to jedno. a zamestnaj sa. pomáha to. potom prídeš do zlomového bodu a zrazu si ho na chodbe ani nevšimneš...
skús športovať vybiješ všetku zlosť a ešte si aj vybiješ energiu a budeš unavená ..
no a keď nemáš rada šport tak nejaké záľuby, čítaj knihu, proste aby si rozmýšľala nad niečím iným.. a keď ho stretneš.. nvm skús sa mu nevyhýbať a možno ho prestaneš stretávať..chápeš, že čím viac ho chceš nestretávať, tým viac, tak to skús naopak ok ale to je debilná rada ,ale za pokus to stojí
tak ked ho stretnes a mas pocit ze si ta len nevsima ale nerobi si z teba srandu, povec mu ze sa ti paci...ak zareaguje blbo alebo uz zareagoval blbo kasli nanho.kedho vidis a pozera sa, pozeraj sa.ked sa na teba nepozera, nepozeraj ani ty nanho..rob to co on ...ale bud otvorena aj pre nove vztahy ...vsimaj si chlapcov a aj tych co si vsimaju teba tento cit sa pocase urcite raz strati.
čakám. Dlho a bolestivo. A som zmierený s tým že zabudnúť sa nedá, dá sa len získať schopnosť spomínať bez ľútosti/bolesti/smútku.
Raz za čas si zaspomínam, aby som vedel či už som ju aspoň trochu získal. Keď raz spomínanie skončí tým že sa pousmejem a idem robiť niečo iné, tak mám vyhraté.
Nesnaž sa vôbec zabudnúť, pretože na čo najviac chceš zabudnúť na to najviac myslíš... Viem presne ako sa cítiš, ale ver mi že to časom prejde proste vybehni von s kamrátmi, zabávaj sa a rob to čo ťa baví a nakoniec zistíš že na neho uš nemyslíš.. good luck
@anniedecadence keď som chcel zabudnúť zmazal som všetky fotky a kontakty na danú osobu, zavrel do krabice všetky predmety ktoré som si s ňou spájal, zmazal telefón a kontakty na ňu.
Potom to už len bolo o tom vydržať, ale fakt toto je extrém radšej nechcieť zabudnúť a pripomínať si príjemne strávené chvíle a vyrovnať sa s tým ale keď je vážny dôvod tak takto po čase zabudneš.
ano, zabudnut chcem aj ja a nejde to...proste to chce ineho chalana co ti pomota hlavu a ktory ta bude mat rad..az potom nebudes mysliet na tohoto..a mozno si aj budes hovorit, ze co si na nom vlastne videla..
nuz, ale niekedy trva strasne dlho kym sa objavi nova laska..a ten cas medzi tym, je strasny..jak ten jeden citat...laska je to, comu dovolime aby nam ublizovalo..nuz asi si nepomozeme..len tak sa odmilovat neda :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Potom zo skype.
Potom si vymaž jeho tel. číslo.
A potom si ho skús vymazať zo srdca.
ešte som to nepochopila.
ale to príde.
no a keď nemáš rada šport tak nejaké záľuby, čítaj knihu, proste aby si rozmýšľala nad niečím iným.. a keď ho stretneš.. nvm skús sa mu nevyhýbať a možno ho prestaneš stretávať..chápeš, že čím viac ho chceš nestretávať, tým viac, tak to skús naopak ok ale to je debilná rada ,ale za pokus to stojí
čakám. Dlho a bolestivo. A som zmierený s tým že zabudnúť sa nedá, dá sa len získať schopnosť spomínať bez ľútosti/bolesti/smútku.
Raz za čas si zaspomínam, aby som vedel či už som ju aspoň trochu získal. Keď raz spomínanie skončí tým že sa pousmejem a idem robiť niečo iné, tak mám vyhraté.
Potom to už len bolo o tom vydržať, ale fakt toto je extrém radšej nechcieť zabudnúť a pripomínať si príjemne strávené chvíle a vyrovnať sa s tým ale keď je vážny dôvod tak takto po čase zabudneš.
nuz, ale niekedy trva strasne dlho kym sa objavi nova laska..a ten cas medzi tym, je strasny..jak ten jeden citat...laska je to, comu dovolime aby nam ublizovalo..nuz asi si nepomozeme..len tak sa odmilovat neda :/