Dobrýdeň nasťahoval som sa do podnájmu 110km od mojho trvalého pobytu,Teraz mám právo na príspevok za prestahovanie za prácou ktorá činí cca 200€.Potrebujem si vybaviť prechodný pobyt a však prenajímateľ mi to povolí ak mu budem dávať mesačne 80€.Akonato?
Tak ale zaco.mu budem davat +80€ k najmu?To je celkom dost.A v zmluve nemam napisane ze si nemozem vybavit prechodny pobyt, je tam len ze si nemozem vybavit trvaly pobyt.O prechodnom sa tam nic nepise.To je aj taka moznost ze mi to moze zakazat?
No asi ta musi nahlasit ako najomnika a teda tie peniaze su na dan z prijmu z najomneho, nie?
Kolkokrat ti vyplatia ten prispevok? Spocitaj si proste, kolko ta vyjde prijem z prispevku v porovnani s navysenim najomneho.
Tak co viem, tak ty mas priamo povinnost najhlasit si prechodny pobyt ak byvas mimomiesta trvaleho bydliska. Ak mas platnu najomnu zmluvu, ktora ta opravnuje uzivat nehnutelnost, tak nic viac nepotrebujes a chod si prechodny pobyt rovno nahlasit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Kolkokrat ti vyplatia ten prispevok? Spocitaj si proste, kolko ta vyjde prijem z prispevku v porovnani s navysenim najomneho.