čaute mám 14 a rodičov ktorý si myslia že mám 8. Keď chcem isť s chalanmi von začnú vykrikovať že som na to mladá. Nemôžem si ani len daať špirálu!!! Ako im to mám preboha vysvetliť ????
nijak sú to Tvoji rodičia, Ty máš 14, si v puberte, neveria Ti (aj keď tvrdia, že hej, nedá sa to), neveria ani Tvojim priatelom...a na chalanov máš ešte čas, ver mi....a špirála je blbosť boja sa o Teba, váž si to...nie každý má takých rodičov, čo by sa báli....a som si istá, že keby Ti kompletne všetko dovolili, tak by sa Ti to nepáčilo....zmier sa s tým, o pár rokov to bude lepšie...
Mne väčšinou dovolili v tvojich rokoch, ale je od-do ... išla som s kamoškami o 6tej vonku a o 9 max 10 som musela byť doma.. aj to iba občas ... teraz jak možem byť do ktorej chcem tak sa mi nechce, idem vonku v piatok o 7 a pridem o 2hej rano a to mi stačí
Ako tak že k nim buď nejakí čas dobrá-pouprataj pýtaj sa ich či s niečim netreba pomôcť a tak ... Myslím že si za nejakí ten čas uvedomia že niesi taká že by si "vonku" mohla urobiť niečo zlé s kamošmi a pustia ťa .... ver mi na mojich to zabralo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie, proste @2
Potrim/potrimaj je podrzat vytrim/vytrimaj je vydrzat
k vecí skús ich presvedčiť hlavne svojim spravaním, ale 14 je fakt málo aťahať sa s kadejakým deckom ďalším zbytočne...
Ešte existujú normálny rodičia , Oooo Thanks god.
Počkaj si aj ty, nič s tým nestratíš !