Mam taky problem neviem v com to je ale uz dlhu dobu som nemala chalana nieze by som to potrebovala ale chyba mi laska a vsetko co ktomu patrí poradte ako si mam najst chalana ????
ondy ty si myslis ze mladi lasku nepotrebuju?si na omyle.ale s tym pockanim suhlasim.skus sa zatial venovat inym aktivitam.rob co ta bavi a cas ukaze ako kedy a kde sa zoznamis...
Danusa a mozno to je z toho, ze velmi, ale velmi chces lasku a akurat v tu dobu to tak je, ze ziadna neprichadza, proste nemozes nad tym tak rozmyslat, ona pride v pravy cas, ked to nebudes vobec cakat, teraz proste si uzivaj kamratov, chod s nimi von, na diskoteku, proste sa zabavajte.
Ako najst chalana? No tak najprv sa zamysli, kde si ho stratila. Potom hladaj. Nezabudni sa pozriet pod koberec, do skrinky, do vrecka na rifliach. Kto hlada, najde
vies aj ja sa trápim,ale ber to z tej lepsej stránky,aspon si robís co ces a nikto ti do toho nekecá,áno byt zaláskovaný je krásne,ale užívaj si slobodu kým môzes
Zase by som chcel podotknut, ze nazry ludi, ktory este v zivote z nikym nechodili, alebo si uz dlhsiu dobu nevedia najst babu/chalana zo znenim: vyckaj vsetko raz pride.....by som bral z rezervou.
Ako ju najdes ? Uplne jednoducho, zisti co ta skutocne bavi, co ta bavi robit aj bez priatelok, a venuj sa tomu, venuj sa tomu kolko len mozes Mozno to znie pradebilne, ale ver, ze je to ta najlepsia cesta. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ako ju najdes ? Uplne jednoducho, zisti co ta skutocne bavi, co ta bavi robit aj bez priatelok, a venuj sa tomu, venuj sa tomu kolko len mozes Mozno to znie pradebilne, ale ver, ze je to ta najlepsia cesta. )