Mám taký menší problém. Už asi od 14-tich rokov neznášam pod rifle nosiť spodky. Mám dve staršie sestry a tie my spolu s mamkou poradili , aby som nosil pod rifle klasické silonky. Ja som to pred dvoma rokmi vyskúšal a fakt
ked ti je v nich fajn a nosíš ich pod riflami neviem prečo by si to niekto všimol .. teda jedine že by si si ich chcel dať na hlavu a isť tak do banky ale myslim že to neplánuješ .. a kedže doteraz si to nikto nevšimol tak ani nevšimne ale radšej sam na to neupozornuj
Jasné, tiež si myslím že pohodlie je na prvom mieste .. ale radšej to fakt nevrav nikomu, ... keby to náhodou zistili, nech sa starajú o seba a zohrievajú sa ako vedia
ja by som si o tebe myslela že asi si sa z tých báb čo máš doma úplne zdievčenčil.ale ako zaujímavý by si bol (aspoň pre mňa) takých 10min. inak a načo to potrebuješ hovoriť spolužiakom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
urcite sa spoluziakom nepriznavaj , robili by si z teba len srandu...
Ale keby som zistila, ze nejaky moj spoluziak nosi silonky tak
by som sa nezdrzala smiechu ...
Keď ti je zima, nos cgčka, aj keď ja nenosím nič, jednoducho mi na nohy nieje zima...
ešte nikdy mi zima nebola
pozri chceme byt velmi liberalni.. aspon to vsetci tvrdia, takze by sme mali prezriet ked ludia nosia hocico..
myslim ze ti co sa zaoberaju a potrebuju sa smiat inym kvoli tomu, ze sa niecim odlisuju by sa mali nad sebou zamysliet..
a to ze ty nosis hento.. pre mna za mna chod do skoly aj v kilte.. ked to tebe vyhovuje..
druha vec je.. ci zvladnes reakcie okolia..
a co sa tvojej otazky tyka.. my vieme co vsetko ti odkadial vytrca?
preco mi toto pride len ako ubohy pokus o zaujatie?
Lebo si liberál
a ty co maju nausnice su co?