Mám rôznych priateľov hlavne v mladšom veku čo sa boja prvého bozku a absolútne nevedia čo v takej situácii robiť a ako na to .... Máte nejaký tip ako to nepokaziť a čo presne robiť? Viem znie to debilne, ale mnohý nevedia naozaj čo majú robiť AKO SA SPRÁ
@mojsvet je dokazane ze ked niekomu nieco pises tak tomu stejne neuveri pokial neuvidi. Ano nieje to zrovna najvhodnejsi navod pre 14 rocnych ale lepsie nez dratom do oka .
Ja nemám problém ale raz som hľadala ako dať poriadneho francuzáka a našla som akurát tak veľké nič tak som to tu dala že ak sa nájdu takí vadní ľudia ako ja nech majú aspoň oni šťastie a ďakujem ľudia ale ešte keby niečo píšte ináč to video je v angličtine nie? lebo myslím, že áno no a čo ak sú takí čo nevedia anglicky?
@chevro angličtinu neviem moc dobre ale to video mám hlboko u riti a fakt to nepotrebujem .. a ak si tak sprostý, že to nedokážeš pochopiť tak to radšej nechaj tak .. a ak si si nevšimol tak sa pýtam na niečo úplne iné ako na moju angličtinu nepotrebujem to .. nemám problém prísť za chlapcom chytiť ho a pobozkať ... mám to už za sebou takže asi tak
@clanlord áno máš pravdu presne ale vieš.. nejake rady čo upokoja .. veš akoby ja nevem zbavia strachu a tak som myslela vieš? ale úplna pravda suhlasim s tebou
@lucpuc69 sama dobre vies ze nech tu napise kto chce co chce stale ten strach a neistota bude .
To je prirodzene vola sa to strach z neznameho. Mas ho pri cinnosti ktoru vykonavas prvy krat v zivote. Ci uz je to prvy bozk, prva navsteva chirurgie,zubara. Prvy pracovny pohovor atd. To nejde odburat tym si clovek musi prejst a povedat si ze to bude v pohode.
Taktiez ti nikto nemoze napisat ako sa bozkavat a naucit ta to. Pretoze bozkavanie uz vies. Resp. ovladas ho. Mas ho v mozgu akurat si to nepouzivala takze o tom nevies . Tym ze sa to prvy krat stane sa to aktivuje a po prvej sekunde co sa vase pery spoja hned vies ako dalej a co robit => budes sama sebou a budes to brat prirodzene.
Bozkavanie je jedna z malo veci ktore clovek uz prirodzene ovlada a po aktivovani sa ich nemusi ucit. Staci mu to len zdokonalit a potom to bude automatika.
Bohuzial ako som pisal strachu a neistoty z toho prveho sa nezbavis nijak inak nez hodenim do vody . Ale neboj neboli to a je to moc krasne ked to je s osobou ktoru mas rada a na ktorej ti zalezi.
@clanlord diki ale nepomohlo ja už to mám za sebou ako raz ked to bolo poprve som hladala ešte dávno a nič som nenašla tak manapadlo keby sa našiel niekto taky streleny ako ja žeby to využil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
strč mu tam jazyk a on bude z toho v piči
že boja sa bozkávať (Rofl) ale ked už tak... dojdi ku nemu daj mu pusu..
a @1 presne!
hlavne nezabudni/nech nezabudnu na tu radu:,,nezabudni dychat!!!,,
vsak aj pre nich to bude prvykrat(pravdepodobne),tak coho sa bojis. oni tiez nevedia,co robit a ty si o krok vpred(ha)videla si video
Bozkavanie je velmi zaujimava cinnost a prepracovana cinnost ale jednoducha ked sa clovek osmeli.
Fakt neviem co viac ti moze pomoct snad fakt len terapia sokov v style hodit do bazena a zistis ze plavat vies .
To je prirodzene vola sa to strach z neznameho. Mas ho pri cinnosti ktoru vykonavas prvy krat v zivote. Ci uz je to prvy bozk, prva navsteva chirurgie,zubara. Prvy pracovny pohovor atd. To nejde odburat tym si clovek musi prejst a povedat si ze to bude v pohode.
Taktiez ti nikto nemoze napisat ako sa bozkavat a naucit ta to. Pretoze bozkavanie uz vies. Resp. ovladas ho. Mas ho v mozgu akurat si to nepouzivala takze o tom nevies . Tym ze sa to prvy krat stane sa to aktivuje a po prvej sekunde co sa vase pery spoja hned vies ako dalej a co robit => budes sama sebou a budes to brat prirodzene.
Bozkavanie je jedna z malo veci ktore clovek uz prirodzene ovlada a po aktivovani sa ich nemusi ucit. Staci mu to len zdokonalit a potom to bude automatika.
Bohuzial ako som pisal strachu a neistoty z toho prveho sa nezbavis nijak inak nez hodenim do vody . Ale neboj neboli to a je to moc krasne ked to je s osobou ktoru mas rada a na ktorej ti zalezi.