teraz nedávno som stretla dve 14-ročné baby s piercingom v hornej pere a pripadalo mi to, že sú to len decká, ktoré si chceli niečo dokázať
A u starších to závisí od príležitosti. Mať piecing na ksichte pri pracovnom pohovore do nejakej vyššej pozície totiž nie je veľmi pôsobivé. V bežnom živote ano, ale človek nežije len bežný život.
mne sa to celkom paci, ale len momentalne v tomto veku chapeete take "rebelia" ale tiez len na niekom a nejakych miestach.. fakt su ludia na ktorych to vyzera dobre a ked pozriete na nho vidite ze to neni len obycajny stajl ale jeho zivotny styl ze to k nemu patri..vrr a na niekom je to aj dost sexy jak us povedala chyflada..a take decka ktore si to daju len zo zabavky lebo si myslia ze im to prida na rokoch, tie to po par mesiacoch prejde ked im to zacne hnisat hhh
mne sa to lubi velmi... vsade to dobre vyzera ale nemusi pristat kazdemu jak uz bolo napisane ...jedine co neznesiem je ked to ma niekto v bruchu:-!...alebo niektori chlapi na bradavke bleee...:-!
musim zas prejavit svoje znalosti Podla psychologov kto ma viac ako 3 piercengy v tele ci tri tetovania je to klasifikovane ako sebaublizovanie coz je choroba takze podla toho su tyto ludia dusevne chori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
potom su tu rozmarnane hlupe deti ktore si myslia ze tym ze do seba spravia dalsiu dieru budu zaujimavejsie...
A u starších to závisí od príležitosti. Mať piecing na ksichte pri pracovnom pohovore do nejakej vyššej pozície totiž nie je veľmi pôsobivé. V bežnom živote ano, ale človek nežije len bežný život.