Chcela som sem dať toto, ale neviem či sa to smie, keď je to odkaz priamo na pesničku, ktorú som ale inde nenašla a navyše to je asi (to veru neviem) ľudovka, tak snáď žiaden Ír nebude sťažovať, že by sme mu to ukradli.
@mezomus No ja to aj celkom mám rada, nejaké píšťalky, husličky, drumbličky, balalajky, grcanie a čo ja viem čo, ale iba keď mám na to náladu. (A iný metal ani nemám rada. A to si všetci myslia, že som metluška.)
Aj napriek tomu, že som celé detstvo na to už len z princípu, že sa to páči rodičom, pindala (a tajne sa mi niektoré aj celkom páčili , tak teraz musím uznať, že som po nich asi zdedila vkus na nejaký starý folk a rock a podobné, rôzne stariny.
@mezomus neviem o tom, ze by moj foter pocuval death.. ale zase tiez ma rad folk, aj ked ten folkovy folk, nie folk seversky metalovy, co zase lubim ja.. ale tatko je rocker m/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» irish-music.narod.ru/m/1998beer/02-T...
- druhá (San Francisco) poznám, to je celkom fajn to sa mi aj páči
- trojka nepoznám, ale babenka v klipe hehe to bola teda choreografia
- štvorka, to moja mama má na nejakom cdčku alebo mc kazete ale možno cover verziu toho...
jedine v 3ke sa mi páči jej hlas a 4ka je fajn + van Goghove kresby
2. vlažný nezáujem
3. dosť dobré, niečo tomu chýba (2010 verzia (a) )
4. dobrý text, ale nevydržím to počúvať
a tej ľudovky by sa mohla chytiť nejaká celtic punková kapela