Awojte všetci co sa vyznáte aj vy čo sa zaučate ako na vlastný web.Moc bi som sa chcel aspoň niečo naučiť ako na vlastný web ak niekto vie a bude taký dobrý nech nám začiatočníkom dá vedieť ako sa taký web tvory a čo je treba vedieť.Moc mi stým pomôžete a
a ak sa ti to vsetko nechce ucit tak si najmi neakeho týpka alebo neake dievca nech ti to vsetko spravia podla tvojich predstav..pretoze to vsetko sa naucit nieje 3 mesacna zalezitost
nejaké jednoduché weby sa dajú robiť aj cez programy v ktorých netreba vedieť ani žiaden html jazyk ani nič podobné kedysi som používal web page maker a všeličo zaujímavé sa s ním dalo vytvoriť
Na nejakú osobnú stránku, pri ktorej nejde príliš o kvalitu, ale hlavne o to, aby bola... tak v takom prípade ti fakt stačí iba nejaký program... tzv. WYSIWYG editor (pozri » www.webclanky.sk/clanky/pre-zaci...
je tam aj slovenčina, je to fomrou WYSIWYG editoru, ale máš aj prístup k hmtl kódu, takže ak postupne budeš niečo meniť, hľadať na nete, tak sa to naučíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak chce len osobnu, tak XHTML, CSS a dake CMS. Kup si domenu, zaplat priestor a frcis.
je tam aj slovenčina, je to fomrou WYSIWYG editoru, ale máš aj prístup k hmtl kódu, takže ak postupne budeš niečo meniť, hľadať na nete, tak sa to naučíš
www.jakpsatweb.cz