Keď už do mňa príde nejaký náznak pozitívnej myšlienky, dokážem ju v sebe rozviť. No, neviem ti inak poradiť ale na mňa má hudba proste najväčší vplyv. Keď som nahnevaná, zahrám si na klavíri a je mi lepšie. Keď som smutná, pustím si smutnú pesničku, poľutujem sa a neskôr si poviem, že stačí, že nič mi nestojí za to, aby som sa nejako trápila. Hlavne nie nejakí debilní, falošní ľudia.
A síce to nepraktizujem, ale keď máš zlú náladu a pustíš si veselú hudbu, nakoniec ťa tá hudba tak ovplyvní, že ti bude lepšie.
neviem kolko mate stupnov ale co ja som este robievala v chvilach najhorsich bolo ze som sla von. pochodila som cele mesto proste som sa obula vysla von a chodila kludne aj 6 hodin. len tak kam ma nohy zaviedli. v marci by uz na to mohlo byt dost teplo
Prechádzajm sa , večinou zoberiem psa a idme do lesa , niekedy nemám náladu ani naňho a idem sama a ak mám pocit že vonku bi mi to nepomohlo kreslím alebo počúvam hudbu ( ale preferujem viac 1. možnosť keďže unás doma furt niekto otravuje )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hej ono to pomaha
A síce to nepraktizujem, ale keď máš zlú náladu a pustíš si veselú hudbu, nakoniec ťa tá hudba tak ovplyvní, že ti bude lepšie.
ist von sa prejst, zapalit si, porozmyslat si.. a ono to prejde
fajčím veľa veľa veľa cigariet
Ja fajčím tiež jednu za druhou premýšľam o tom, píšem a urobím tak aby mi bolo najlepšie.
Začnem cvičiť, variť, maľovať, idem sa von prejsť, vrieskam, počúvam hudbu, tancujem. Niekedy aj nasilu a ono sa to zlepší.