ja som tak chcel najst jedno dievca ktore som stretol v kuchyni na intraku o 2 poschodia vyssie ale nejak nevyslo..pisal som aj do nasej fejsbukovej skupiny, ale neozvala sa..mozno preto ze nemam ako profilovku vlastnu fotku ale Matta Shadowsa
No s tým mám tiež problém. Chcela by som spoznať dievča, s ktorým som sa len raz videla. Našla som ju, síce na portáli VŠ náhodou, keď som si prezerala komplet prvý ročník ( to vám poviem, chvíľami som sa vzdávala , lenže robila som to kvôli inej konkrétnej osobe a našla som tú aj tú druhú ako bonus. ) Len teraz neviem sa odvážiť jej napísať.
Ježiši, to môže byť veľa miest, keď len vzdialenosť od Žiliny. A vieš aj kto ti o tej osobe povedal a odkiaľ ju pozná dotyčný? Možno tam by si ju mohla hľadať...Alebo čo...skúmaj vašu spoločnú množinu prvok po prvku. ako ja...stretla som ju na intráku pri sporáku a na ňom boli ubytovaní študenti len jednej univerzity dvoch fakúlt tak som prehľadávala svoj AIS a zhodou okolností ona bola v mojom ročníku aj programe...a bol pri jej fotke tak ako pri každého uvedený mail...čože tqm mám možnosť ja... No ja neviem, ale verím, že ak sa chce tak sa dá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
skus na nahodu..mozno sa stretnete znova
ale skus na pokeci pohladat ja som tak nasiel,ale to bolo v dobe kedy este normalne fungoval pokec..ked nebil fb
a máš nejaké?
vies aj nad tým som rozmyslala, lenze viem len kolko km býva od Žiliny.. To je tak všetko..
áno konkrétneho..
Ježiši, to môže byť veľa miest, keď len vzdialenosť od Žiliny. A vieš aj kto ti o tej osobe povedal a odkiaľ ju pozná dotyčný? Možno tam by si ju mohla hľadať...Alebo čo...skúmaj vašu spoločnú množinu prvok po prvku. ako ja...stretla som ju na intráku pri sporáku a na ňom boli ubytovaní študenti len jednej univerzity dvoch fakúlt tak som prehľadávala svoj AIS a zhodou okolností ona bola v mojom ročníku aj programe...a bol pri jej fotke tak ako pri každého uvedený mail...čože tqm mám možnosť ja... No ja neviem, ale verím, že ak sa chce tak sa dá.