no rano sa zobudim zapnem telku pozeram priatelov potom oc. to je tak do jednej potom idem na pocitac tam som do druhej potom idem prestriet a o poltretej mame obed a poobede bud nieco robim alebo sa hram alebo osm na pocitaci a potom na siedmu idem o kostola potom o osmej pridem domov a prebalim si veci do skoly a idem spat
vstanem som na nete idem zebrat letaky naobedujem sa som na nete spim vstanem kukam skvely den idem na hodku von okupem sa roztriedim letaky trochu sa naucim a kukam telku do polnoci
ale ináč ráno vstanem okolo pol 11 umyjem sa,najem sa,sadnem si k O.C,potom niečo provizórne poupratujem,neskôr sa zašijem do izby tak na 15-20 min(akože sa učím) potom sa začnem chystať von,sprcha atd..idem von..vrátim sa,počúvam chvíľu hudbu,a potom zas sprcha,vlasy a idem pomaly spať...ou,a ešte predtým nejak stihnem naštvať mamu alebo otca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale ináč ráno vstanem okolo pol 11 umyjem sa,najem sa,sadnem si k O.C,potom niečo provizórne poupratujem,neskôr sa zašijem do izby tak na 15-20 min(akože sa učím) potom sa začnem chystať von,sprcha atd..idem von..vrátim sa,počúvam chvíľu hudbu,a potom zas sprcha,vlasy a idem pomaly spať...ou,a ešte predtým nejak stihnem naštvať mamu alebo otca
@mixinka asi preto je depresivna, ze do skoly po vikende treba ist moree no trapas aj ked..o 1 a pol bude pokoooj jupii