Ako najlepsiu vec ste nasli volne polozenu niekde?
Co najlepsie ste v zivote nasli len tak niekde pohodene? myslim nejaky konkretny predmet. ne ukradnuty urcite to niekomu patrilo alebo stale patri ale aj tak . Napriklad ja som nasiel skladaciu hlinikovu stolicku.
v kine v Auparku keď som prišla pred filmom do sály išla som si sadnúť na miesto a predtým som si všimla že na jednom sedadle je položený mobil Samsung chocolate zobrala som ho,vypla aby naňho majitel nevolal ale neskôr som ho ajtak jebla o zem keď som mala nervy až tak že to neprežil
najvacsiu hotovost, ktoru som nasla bolo 100 Sk pred krcmou... najlepsie bolo, ze predo mnou islo 5 spoluziakov a nikto si tu stovku nevsimol ... ale ked sa tak nad tym teraz zamyslam tak mohlo to byt aj tak, ze niekomu z mojich spoluziakov predo mnou ta stovka vypadla
raz na namesti za eery slovenskych korun... som nasiel kelimok od masla..od takeho polkiloveho.. a bol plny 10, 20 a 50 haliernikov... uuuplne az do plna... netusim komu sa to chcelo zbierat ale trvalo mi asi dva dnni kym som to vsetko zamenil po obchodoch.. spolu tam bolo asi 300sk (10 euro podla konverzneho kurzu 1 ecko = 30,000 sk ...
Striebornú retiazku v bočnej prázdnej chodbe školy. Ale to som ju odniesol do kancelárie. Inak pravidelne nachádzam zošity prváčikov na zastávke pred školov Max. hodnotu korún ktorú som našiel bolo 5 korún, zato však už každý člen našej rodiny našiel nejakého plyšáka. Mama ich dokonca našla už troch
ja som našla 100,- sk v škole na chodbe ale potom som si všimla že predomnou išla učka tak som jej ju dala ..a bola fakt jej ...sviňa neprilepšila mi známku
hmmm, hmmm, hmmm, nespominam si, aaach už viem, 20sk ale zistil som že su spolužiačkine tak som jej to dal, ale už neviem, to kamoš našiel 200sk, spolužiačka mobil, dalši kamoš USB kluč, aaa už asi nič.
no ja ked som bol malí tak sme lietali povonku a raz jedno krásne popoludnie sme s chalanmi našli asi 13 000 skk lebo pretym niekto vykradol vietnamské sklady tak sme ich zozbierali a nakoniec nam to bolo ajtak hovno platné lebo nám ich zobrali vietnamčíci... a preto ich dodnes nemám rad...
po ceste zo skolky ´´spajdermana´´ a aj tak osm ho opelhal..a niekto ho nasel a onvho urcite odpelhal tiez...tak boh vie u akeho birdzaka je ´´sapjderman´´
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov