Počas mojej dovolenky minulý týždeň sa mi zapáčil jeden chalan. Problém je ten, že na neho nemám žiaden kontakt Som z toho strašne zúfalá, lebo sme sa vídali každý deň a usmievali sme sa na seba, dávali sme na seba milé pohľady, však v
@laress64 Ja byt tebou, tak na tu recepciu zavolam, so solidnym pribehom, ako Ti nechal listok nech mu zavolas, ale zjedol ho tvoj domaci aligator alebo nieco podobne, budem mily ale zaroven sebavedomy a nezufaly do telefonu, a pokusim sa od nich dostat kontakt na niekoho z tych 4och, co by nemal byt problem, ak vies cislo jeho izby.
Ľudia, ja o ňom nič iné neviem, ani to číslo jeho izby, lebo som bola ubytovaná v inom hoteli. Ale mám jeho fotku, ale nevidno ho tam veľmi, len z boku. A mám aj meno, lenže neviem či je jeho, ale stačí mi kontakt aspoň na toto meno, a ak ho budem mať, tak som najšťastnejšia osoba, kedže som potom už len blízko k tomu chalanovi.
A rozmýšľala som nad tým, že zavolám na tú recepciu, ale sa bojím že ma vysmejú. Alebo že nebudú márniť čas nad takýmito blbosťami. Ale ked ja ten kontakt veľmi potrebujem! :/
keď si sa mu neprihovorila vtedy, bolo by viac ako detinské snažiť sa teraz nadviazať konverzáciu takýmto neosonbým spôsobom (okrem toho by si vyzerala ako psycho-stíhačka), takže radšej čakaj na niekoho kto za to bude stáť a bude mať gule ťa osloviť
tento dovolenkový ošiaľ ťa prejde, je to ešte čerstvé ale uvidíš, za pár týždňov si naňho ani nespomenieš, keď bude po prázdninách a bude ťa zamestnávať kopu iných vecí.
nehovorím že som to tiež nerobievala a že nie som majster v pátraní po ľuďoch a že som vždy na 90% našla koho som chcela smiley:, ale zamysli sa nad tým sama, ako by to vyzeralo.
povedzme, usmeje sa na teba niekto (možno preto lebo je na tebe niečo vtipné) a ty mu potom zavoláš! teraz ho hľadáš a venuješ celú energiu do toho hľadanie, a ak ho nájdeš stanú sa dva incidenty alebo dve možností incidentov: buď sa do teba buchol a preto sa na teba usmial takže ho nájdeš ale budeš vyzerať ako úplne psycho, lebo keby ma niekto tak našiel, bál by som sa v noci spať.
-alebo sa smial len tak, a keď ho nájdeš tak na teba zavolá ešte políciu (nezavolá ale bude sa ťa chciet zbaviť)
čiže riešenie: vyser sa na to! a ak sa ti ozve on, žite šťastne až do ďalšej dovolenky!
neviem či ON je ten Jano, alebo niektorý z tých dvoch mužov čo boli s nimi.. Ale to je jedno, lebo ak nájdme kontakt na toho Jana, tak som už dosť blízko k tomu chalanovi.. A ten chalan má približne 16,17 rokov.. iste študuje.. a asi je zo slovenska ja neviem.. bud je z česka alebo zo slovenska.. práve to je ten problém :/ ale tak aspoň viem jedno meno.. a mam fotku.. nic viac nemám :/
nie som blbá a hádam viem rozlíšiť či sa na mne dakto rehoce alebo milo usmeje.. a ja viem aspoň nejaké meno a mam fotku.. a on nemá nič, čiže aj keby ma chcel nájsť, nemôže.. ale ja môžem.. lebo mám aspoň dačo..
@leilla tak nie tak vyzeral.. nie vy ste boli pri tom, takžee.. videla som jeho pohlady a výrazy tváre.. a hádam nie som blbá to je jedno.. ja ho potrebujem nájsť! :/
@leilla ale tak to na ňom bolo vidno.. proste to sa nedá vysvetliť. :Đ to uplne vyzeralo ako uprimne.. take take pohlady.. proste.. nie frajerské alebo čo.. ako prelínajúce sa vražedné pohlady s mylími atd. dá sa rozoznať, čo je úprimné a čo nie.. aspon dufam ze ja to rozoznať viem..
@laress64 kupodivu si pravdepodobne spravila všetko čo spraviť môžeš. z recepcie ti asi neodpíšu, to by si asi musela vykonštruovať veľmi uveriteľné a seriózne klamstvo o tom kvôli akým serióznym a vážnym dôvodom ho znáňaš, pokiaľ je z toho mailu jasné že ide o súkromné dôvody, tak sa na ňom asi maximálne tak zasmejú a potom ho vyhodia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
.. a my sme čo? detektívna kancelária? O_o
A rozmýšľala som nad tým, že zavolám na tú recepciu, ale sa bojím že ma vysmejú. Alebo že nebudú márniť čas nad takýmito blbosťami. Ale ked ja ten kontakt veľmi potrebujem! :/
tento dovolenkový ošiaľ ťa prejde, je to ešte čerstvé ale uvidíš, za pár týždňov si naňho ani nespomenieš, keď bude po prázdninách a bude ťa zamestnávať kopu iných vecí.
nehovorím že som to tiež nerobievala a že nie som majster v pátraní po ľuďoch a že som vždy na 90% našla koho som chcela smiley:, ale zamysli sa nad tým sama, ako by to vyzeralo.
a bol vôbec zo slovenska?
@moussinka
-- to meno je Ján Rajko
dakujem za názor tento mi asi najviac pomohol..
-alebo sa smial len tak, a keď ho nájdeš tak na teba zavolá ešte políciu (nezavolá ale bude sa ťa chciet zbaviť)
čiže riešenie: vyser sa na to! a ak sa ti ozve on, žite šťastne až do ďalšej dovolenky!
neviem či ON je ten Jano, alebo niektorý z tých dvoch mužov čo boli s nimi.. Ale to je jedno, lebo ak nájdme kontakt na toho Jana, tak som už dosť blízko k tomu chalanovi.. A ten chalan má približne 16,17 rokov.. iste študuje.. a asi je zo slovenska ja neviem.. bud je z česka alebo zo slovenska.. práve to je ten problém :/ ale tak aspoň viem jedno meno.. a mam fotku.. nic viac nemám :/
nie som blbá a hádam viem rozlíšiť či sa na mne dakto rehoce alebo milo usmeje.. a ja viem aspoň nejaké meno a mam fotku.. a on nemá nič, čiže aj keby ma chcel nájsť, nemôže.. ale ja môžem.. lebo mám aspoň dačo..
blbá možno nie si, ale máš 15, a ak aj chlapec cca toľko, tak by si mu nemala veriť všetky tie "pohľady"...
ale asi to nie je on, či?