Chcela by som sa spytat na nazor mozno niekto ma podobny problem. Hrala som s viacerymi hudobnikmi a zoskupeniami no stale je nejaky problem. Bud uz maju malo casu, problemy s pracou alebo stale nejake zmeny zoskupeni, ked to uz vyzera nadejne zase do to
tiez mam problem ale nemam riesenie - neviem si najst kapelu lebo nepoznam ludi ktori by bud mali zaujem hrat so mnou urcity žáner hudby, alebo ktori by vedeli hrat na nastrojoch
a aký štýl hrávaš/by si chcela hrať? dnes je ťažké udržať pohromade ľudí, ktorí sa sotva poznajú a každý je odinakadiaľ respektíve tú kapelu berie len ako vedľajšiu záľubu popri práci, štúdiu alebo inej preferujúcej aktivite.... proste, keď tá hudba nie je u každého člena na prvom mieste a nevkladá do toho kúsok seba, skupina sa skôr či neskôr rozpadne alebo sa preriedi a ostanú len tí, čo do toho šli seriózne... no z vlastných skúseností môžem potvrdiť, že pokiaľ sú v skupine nezhody a neexistuje tá vzájomná spolupráca, skôr či neskôr sa rozpadne
Ano mne to je jasne, preco to nikdy nedokaze fungovat, ale rada by som verila v to, ze to nie je nemozne. Moj problem je teraz v tom, ze idem na vysoku do Brna, cize musim zacat akoby odznova...Ja spievam a hram aj na gitare, no v kapele hlavne to spievanie a komponovanie cize posty asi vsetky ako gitara lepsie aj 2 gitary, basa, bicie..
@denna123 čiže dávaš dokopy skupinu... rád by som pomohol (hrám na bicie), aj sa bližšie pozrel na to, čo tvoríš, ale to asi nebude mať význam, keď ideš do toho Brna.
to by si skôr tam mala začať hľadať tých spriaznených muzikantov
@denna123 Chápem ťa, ja som skúšal už niekoľko kapiel a ludí aj ich kombinácie. Ale nikdy to nebolo ona. Tá chémia proste nesršala ako mala. V tedy to nemá zmysel. Povedal som si že to nechám na život a tak sa radšej zdokonaľujem a robím si vlastné skladby, dá sa povedať že hybernujem
A ked ťa budú volať do kapely, neodmietaj, treba to skúsiť, aspoň 2x krát. Musíte si rozumieť aj ako ludia, proste daj na svoj feeling
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
len tak pomimo, na aké posty hľadáš ľudí?
to by si skôr tam mala začať hľadať tých spriaznených muzikantov
A ked ťa budú volať do kapely, neodmietaj, treba to skúsiť, aspoň 2x krát. Musíte si rozumieť aj ako ludia, proste daj na svoj feeling