tak som smutný chvíľu a potom sa snažím spomenúť na pekné veci, a potom mi je smutno aj za tými a potom si pustím hudbu plnú života pri ktorej zabudnem nato, že som vôbec bol smutný. Horšie to je, keď si hudbu pustiť nemôžem. To sa z toho jednoducho vymmlčím a všímam si okolie, tak väčšinou je vždy na ňom niečo vtipné.
hudba suhlas s @lilu a inak niekedy ked potrebujem uvolnit emocie tak nerobim nic..ale to len niekedy...naozaj..inak sa snazim zamerat na problemy niekoho ineho.mozno niekoho rozveselit..alebo o tom hovorim s niekym kto ma vypocuje
"Sometimes, when I feel sad, I remember how awesome I am and then I stop being sad and start being awesome instead."
Podľa toho, či sa chcem utápať v sebaľútosti alebo nie..V druhom prípade idem medzi ľudí (áno, ja), pustím si nejakú vtipnú odrhovačku, pozriem si The Best Of Smeg Outs, alebo vygúglim Adamsove hlášky.
snazim sa neplakat a nezhorsovat to este tym ze budem mysliet na smutne veci a snazim sa si v hlave uvedomit preco mam smutnu naladu a potom to zahanam dohovaranim ze to vsetko bude dobre, ze nech som vobec rada, ze zijem a bla bla vacsinou sa trapim pre totalne kraviny, takze sa snazim si hned uvedomit co je fakt v zivote dolezite a ze trapit sa pre daku hlupost ako ze mam velky nos a pod. mi potom pride dost hlupe..a nakoniec aj ked nechcem, tak sa nasilu usmejem a potom to prejde..
kedysi som robila pravy opak (2-3 roky dozadu cca)...ked som sa mala zle, tak som nedokazala robit nic ine nez plakat, mysliet na smutne veci, zazitky, skusenosti plus sebalutost, aka som sama, ako ma nikto nema rad...ale to som bola vecny pesimista a melancholik, teraz sa snazim byt opak a ide to
a načo sa vlastne človek zaoberá smutnými vecami? mna ked niečo naštve tak po 5 minútach na to definitíne zabudnem a život ide ďalej a ja som nepremárnila čas smutením
Pustím si nejakú peknú hudbu (Coal chamber, XIII.století atď.), resp. sa donútim smiať...a dosť mi pomáha aj môj muž, keď začne robiť koniny, alebo rozhovory s kamarátmi...
...vždy je nejaký spôsob na zahnanie zlej nálady, len ho treba chcieť nájsť.
bránim sa tomu.to je jasné. vypičujem si,idem si zašportovať,niečo robiť proste. čítať alebo pozerať niečo deprimujúce. to je zaujímavé,že mňa smutné osudy vždy dostanú z depky....
Ja som náhodou rada, ked mam sem - tam taku naladu. Je to skvely cas na uvazovanie. O vsetkom. V dobrej nalade by ma v zivote nenapadli take veci, ako v zlej - A NAOPAK - a nakolko som clovek preferujuci kompromis, potrebujem v sebe mat aj par extremov, aby bolo z coho robit ten spravny stred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Podľa toho, či sa chcem utápať v sebaľútosti alebo nie..V druhom prípade idem medzi ľudí (áno, ja), pustím si nejakú vtipnú odrhovačku, pozriem si The Best Of Smeg Outs, alebo vygúglim Adamsove hlášky.
kedysi som robila pravy opak (2-3 roky dozadu cca)...ked som sa mala zle, tak som nedokazala robit nic ine nez plakat, mysliet na smutne veci, zazitky, skusenosti plus sebalutost, aka som sama, ako ma nikto nema rad...ale to som bola vecny pesimista a melancholik, teraz sa snazim byt opak a ide to
...vždy je nejaký spôsob na zahnanie zlej nálady, len ho treba chcieť nájsť.
@28. tak treba