ale tak toto je co uz boze,heh no mne raz jeden napisal na pokeci,ahoj pani moja mozem vam pobozkat a ponmasirovat nohy,to ma strasne pobavilo a vobec mi to neprisl neslusne abo zeby to bol uchyl,no tak bol celkom pekny priznam sa ,ale starsne som sa natom smiala
ono niekedy je tazko odhadnut ako to baba vezme, ale ja osobne by som sa z toho riadne ujebaval, takto vtipne oslovovat baby, hned zrobis dobry prvy dojem, navyse nevies s kym mas docinenia a dobre sa pobavis
na mňa zvyknú pískať takže veľmi nejakú hlášku neviem, ale raz kamarát balil perfektne baby - rozopol si rázporok a riadne, oprel sa o stenu, jednu nohu tak skrčil, že ešte viac ten rázporok bil do očí a keď šli baby okolo, tak na ne tak pozeral, že si ho museli všimnúť. tie si ho samozrejme prezreli a začali sa smiať... takže aj tak sa dá zabaviť
ooooooo Ďakujem, ďakujem ďakujem Ti,,, toto je fakt super ,,, Dala si my takú myšlienku že až fest ďakujem ,, námet na moje blogy a ešte aj videa .... Máš to u mňa ty moja Múza
som raz sla s kamoskami po meste asli taky traja hclani okolo a kamoska zacala zjapat na nioch ze hej ty mas dobre vlasy a oni potom ze vy mate dobre zadky = ) ,oni sli okolo nas ,nas obiehali a ked boli tak dalej tak to zazjapal a potom sme sa takto v ypravali ze sme zjapali na seba ,ako ne zeby sli oni za nami abo my,naco a este vo vlaku sme sa stretli a sme si zakyvali ked odchadzli,aj na stanici a tak no haluz bola
hm nam s kamaratkou sa stalo ze v jednej krcme ku nam na stol priletelo lietadielko so slovami:co si date??? perom sme odpisali borovicku a hodili do davu...neviem kolko ludi to citalo ale zrazu sme mali na stole toho hojne a vlastne ani neviem ci sme sa potom z dotycnym aj zoznamili.. no co uz..riziko posielania lietadielok
@majka8814 ta fest supa....bud ste boli take sympaticke alebo vsetci boli namol a kupovali ostosest....v kazdom pripade fakt haluz....hmmm dobry heft inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
otočím sa a čumím za seba. Potom sa na nho pozriem. "úsmnev"
no usmiala som sa.
@klaudiqaaa nemozes vsekych hadzat do jedneho vreca
@smichi
M: Prsia bozkávam!
Úd hryziem!
to som vymyslela s frajerom