Pieseň? Hneď tak zhurta? Čo tak radšej báseň? Tá nemusí byť spevná... pri piesni musíš riešiť aj melódiu, ak nehráš na nejakom nástroji, tak by som sa do toho nepúšťala A inak, čo ja viem, vyber si tému, ktorá sa ťa týka a ku ktorej máš čo povedať a začni. Však nejdeš profesionálne textovať alebo písať básne, robíš to pre zábavu, tak sa do toho len vlož.
ako napisat piesen? ja neviem .. skus po slovensky .. alebo ked si taka farjerka tak mozes aj po cinsky .. ja fakt neviem . to ty muisis vediet ze ako ach xp..
@10 Na pesnicky typu justin bieber .. baby baby baby oooh like ... baby baby baby nooo DD. dalej neviem proste ... na to netreba zivotne skusenosti .. ale debilitu .. preto si najskor povedz najdolezitejsiu otazku : chces patrit medzi dalsich traposou? Alebo medzi legendy ? Btw. pochybujem ze budes slavna ... tak si pis co chces xP ...
skús v angličtine, to je asi najjednoduchšie..úplne jednoduché verše ako pri básni, nech to má nejaký rytmus pravidelný, .. tie prvé budú veľmi jednoduché, ale keď sa rozpíšeš, už to bude len lepšie..
Čaute ľudkovia . . . . . . Ja píšem songy už pol roka . . . Za ten čas som zložil 16 songov . . . Jeden song skladám maximálne týždeň . . . U ľudí počúvam že texty sa im páčia a táák . . . Ja ku každému textu si na začiatku dám tému že o čom bude . . . a tak začnem . . . Bez hudby . . . hľadám rýmy k téme . . . potom ich dávam do riadkov . . . Veľa by som Vám toho povedal . . . Veď ak chcete tak si ma nájdete na stránke . . .
@gaborik8282 dala si si s pardonom sprostú otázku : "Ako napìsať knihu?" Hudba ma vychádzať so srdca. Daj si otázku : Dokážem svoje pocity vložiť do textu a melodie ?
To je tá správna otázka. Keď nemáš bližší vzťah k hudbe ako počúvanie pesničiek radím ti ani to nezačínaj proste to nemá zmysel. Ale keď chceš žiť hudbou a miluješ hudbu chodíš na spev a nejaký nástroj, nie je čo riešiť zober papier píš čo si zažila čo cítiš ale prv si uvedom podstatu prečo to píšeš. Takže daj si viac otázok ako len ako ju napísať. Ono nie je na to žiadny recept. Len jediná ingrediencia ŽI A MILUJ HUDBU AJ KEĎ BY SA HOCIČO DIALO !
Ak chces písat' texty tak musíš mat' nejaké životné skúsenosti.Hlavne musíš cítit' rytmus. Mat' bohatú slovnú zásobu a ak to chceš robit' ako profesionál, mala by si chodit' do nejakej živej kapely kde im budeš tie texty písat'!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to mi pripomína fóra typu "ako napísať knihu"
ak nevieš a nemáš o čom písať, inšpiráciu, tak ani nezačínaj
to sa nedá "naučiť"
2. oblec si bundu
3. chod do tesca
4. kup si zošit, ceruzku a gumu
5. zaplat
6. chod von s tesca
7. kup si niake omamne latky
8. chod domou
9. vyzlec sa
10. vyzuj sa
11. daj si tu omamnu latku
12. pusti si hudbu
13. začni sa smiat
14. zober si ten zošit, ceruzku a gumu
15. začni písat
16. prvá veta bude asi ááááááááááááááááccccchhhhhhhššššššššš
17. napíšeš celu pesničku
18. sadni si za komp
19. stiahni niaky ppc beat
20. naspievaj tu pestnicku
21. vlož ju do toho beatu
22. máš to
potom druhú otázku: mám dostatok životných skúseností na to, aby som zo seba dokázala vypotiť zmysluplný text?
Mám ja tragač starý, celý dolámaný,
[:pojdem do Seredi, pojdem do Seredi,
kúpim si tam nový.
2.
Dzífky vybíhali, olej kupovali,
[:aby namascili, aby namascili
ten mój tragač starý.
3.
Kolečko hrdzavé od radosci píska,
[:idem do Seredi, idem do Seredi
jak nevesta mladá.
www.facebook.com/chrisellysofficial
To je tá správna otázka. Keď nemáš bližší vzťah k hudbe ako počúvanie pesničiek radím ti ani to nezačínaj proste to nemá zmysel. Ale keď chceš žiť hudbou a miluješ hudbu chodíš na spev a nejaký nástroj, nie je čo riešiť zober papier píš čo si zažila čo cítiš ale prv si uvedom podstatu prečo to píšeš. Takže daj si viac otázok ako len ako ju napísať. Ono nie je na to žiadny recept. Len jediná ingrediencia ŽI A MILUJ HUDBU AJ KEĎ BY SA HOCIČO DIALO !