Dnes som sa bola pýtať v jednej kaviarni o brigádu na leto a povedali mi, že im mám priniesť životopis.... ale čo tam mám napísať ak nemám žiadnu prax- nikdy som nemala žiadnu brigádu? :/
vzdelanie, jazyky, záľuby a v skratke svoj osobnostný profil tiež nie je odveci.
vzhľadom na to, že práca v kaviarni ako taká je technicky jednoduchá, ide skôr o to, aby si zvládala prácu so zákazníkmi a vedela im vytvoriť príjemnú atmosféru (och, bodaj by to tak skutočne bolo)... takže sa od teba očakáva, že budeš usmievavá a také tie podobné žvásty a to je to, čo sa píše do osobnostného profilu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
vzhľadom na to, že práca v kaviarni ako taká je technicky jednoduchá, ide skôr o to, aby si zvládala prácu so zákazníkmi a vedela im vytvoriť príjemnú atmosféru (och, bodaj by to tak skutočne bolo)... takže sa od teba očakáva, že budeš usmievavá a také tie podobné žvásty a to je to, čo sa píše do osobnostného profilu.
» www.akopisat.sk/zivotopis/ako-n...