a prečo by mali začínať bitku? .... a ked ju chcu tak ich prefackaj a máš to a ked že nie tak nič si z toho nerob chod domov zistí kde bívaju vezmi si basebalku a ich počkaj pred domom
@smichi keby bol starsi, este by sa dalo.. mohol by ich pozvat na pivo, na to vacsinou taka tlupa naleti.. ale tieto decka su sproste a pivo im tazko kupi =D jedine zeby sa branil o dusu alebo utekal.. utek vyznie zbabelo, ale je rozumny..
ja neviem. dlho som to neriesil.. do mna si uz 6 rokov nikto nedovolil...
kazdy si prejde svoje, o pár rokov sa bud natom budes smiat alebo budes introvertny a samotar. Ja navrhujem mobilizovat vsetky jednotky v najblizsom okoli a vyhlasit pootovostny stupen cislo jedna. Utok! Su to chlapcenske vojny a kazdy si tym viac menej prejde.
@stahli ty si tak mudry, ty len rad chlapcom. Vies prd. Boxer by som mu do ruky nedal, este sa to otoci proti nemu a kaser je od 18 a co mu to pomoze? Preboha vsak ma 13.
nebijú predsa každého, kto okolo nich prejde.. iba tých, ktorí vyzerajú príliš ustráchane a neškodne. takže základom je netváriť sa tak. nemusíš zo seba robiť macha prvej triedy, stačí keď na tebe budú vidieť, že sa ich nebojíš a že ich máš v paži.
@stahli este si nedostal nekontrovatelnu davku slzaku do papule, ze? A co tak na lebku boxerom. Sopliak jeden, vaz slova. Som zvedavy ci by si to svojmu synovi dal pod stromcek. A potom, ze vyrastaju taky zmrdi z tych deti.
sopliak vaz slova .... to co je na nete si budem pisat co chcem a teraz k teme ... ked su ich tam viac by sa mu to zislo teraz ked ho piati nahanaju a chytia ho co ma robit prosit ich nech ho nechaju ?
Rady typu prefackaj ich su nahovno , kazdy len pise ale naozaj to je ine.
Sprav to tak nech si myslia ze niesi kompletny , taky clovek je schopny vsetkeho , aj keby boli 2krat vyssi a tazsi od teba tak nebudu zacinat , nikto nechce byt obetou takych pripadov ako sa stal ze spoluziak bodol spoluziaka stetcom do hrude, ale nic take nerob!
Poznám človeka, ktorému slzný plyn zachránil neraz zadok, ale v trinástich rokoch chodiť ustráchaný po uliciach s týmto vo vačku riešenie nie je.
Pravda, ak ťa niekto zbiť chce, tak ťa zbije a dôvod si už nájde, alebo ho prosto nepotrebuje, keď už k tomuto príde skús s nimi komunikovať, môže sa stať, že je to len nedorozumenie a vyrieši sa a môže sa stať, že si chcú na tebe vybúriť len komplexy. Keď si budeš viac menej istý, že dostaneš, tak sa brán, pretože dostaneš tak či tak, ale takto odídeš domov dobitý, ale aspoň s hrdosťou, že nie si jediný kto má zlomený nos. Stačí, že sa na teba pôjde zahnať, proste mu praskni hneď, dobrá rana, on chytí "flash" a veľa z takýchto "hrdinov" sa rozuteká.
No to záleží aký si typ človeka. Môže sa stať, že síce dostaneš prvý krát bitku, ale potom zistíš, že to nebolo také hrozné ako si si myslel a riadne ťa to vyhecuje a potom zmlátiš ty ich : ) Alebo to bude také hrozné a budeš sa ich navždy báť. Ale na takéto veci by si mal mať priateľov.
No poplašnú pištol ozaj nedoporučujem, to sa skôr zvrtne proti tebe a bude to potom ešte horšie. Aj plynová je úplne na nič. V podstate človek sám o sebe je najstrašnejšia zbraň, je úplne zbytočné si niečo okrem seba nosiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja neviem. dlho som to neriesil.. do mna si uz 6 rokov nikto nedovolil...
+
» www.armpek.sk/obranny-sprej-o...
ale tak nič nie je zaručené..
Sprav to tak nech si myslia ze niesi kompletny , taky clovek je schopny vsetkeho , aj keby boli 2krat vyssi a tazsi od teba tak nebudu zacinat , nikto nechce byt obetou takych pripadov ako sa stal ze spoluziak bodol spoluziaka stetcom do hrude, ale nic take nerob!
ci sa bit nebudes chciet ,alebo sa do nich pustis
taki kokoti proste na svete existuju
poznam aj takych co ti rozbiju cele okolie ale nikdy sa ta nedotknu
Poznám človeka, ktorému slzný plyn zachránil neraz zadok, ale v trinástich rokoch chodiť ustráchaný po uliciach s týmto vo vačku riešenie nie je.
Pravda, ak ťa niekto zbiť chce, tak ťa zbije a dôvod si už nájde, alebo ho prosto nepotrebuje, keď už k tomuto príde skús s nimi komunikovať, môže sa stať, že je to len nedorozumenie a vyrieši sa a môže sa stať, že si chcú na tebe vybúriť len komplexy. Keď si budeš viac menej istý, že dostaneš, tak sa brán, pretože dostaneš tak či tak, ale takto odídeš domov dobitý, ale aspoň s hrdosťou, že nie si jediný kto má zlomený nos. Stačí, že sa na teba pôjde zahnať, proste mu praskni hneď, dobrá rana, on chytí "flash" a veľa z takýchto "hrdinov" sa rozuteká.