Podla mna je absolutne najvacsie afrodiziakum MDMA - extaza. Zacne sa vyplavovat neuveritelne vela oxitocinu, clovek zacne byt velmi priatelsky, kazdy je pre neho kamarat s kazdym sa tuzi objat
Pre zenu nie je dobre ak ma pohlavny styk s muzom ktory je obdareny az priliz , pretoze pri akte je mozne ze sa poskodi krcok maternice a zena moze vykrvacat .
To ja len tak keby si sa zlakomila na velke banany , tie mozu byt nebezpecne
Takto trošku choré to dávať babám v nádeji, že s nimi to niečo spraví. Na druhej strane chcel by som to tiež skúsiť či to reálne funguje bez postranných úmyslov. Čo som počul skúsenosť s tým tak jeden známy keď bol na intráku tak to dávali babám a proste aj na slušnú to tak zaúčinkovalo, že normálne išla za nimi s tým, že nevie čo je to s ňou ale hrozne to chce a proste takú zábavku mali a potom už len ehm Ale treba poznať správne medikamenty.
@rocafella ved co je na tom? aj slusne dievcata maju rady sex, a o to su nachylnejsie na taketo veci preto, lebo v sebe dusia sexualnu tuzbu, a potom, ked su pripite, tak idu lahsie ako tie akoze neslusnejsie.....mam to sam overene, ako sa jedna moja akoze slusna kamoska opila, a vykrikovala po spoluziakoch, ze chce vidiet ich penisy, inokedy zase obtazovala ucitela...nikdy na to nezabudnem
@echoechoecho Ako mám s tým rovnakú skúsenosť je to podobné s tým, že "Tichá voda brehy myje" a fakt také slušne vyzerajúce sa len po alkohole dokážu až priveľmi odviazať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tony
ked vyzera nejak takto tak su všetky zbytocne
Ano mas pravdu tu pomozu iba peniaze , vela peniazkov
Pre zenu nie je dobre ak ma pohlavny styk s muzom ktory je obdareny az priliz , pretoze pri akte je mozne ze sa poskodi krcok maternice a zena moze vykrvacat .
To ja len tak keby si sa zlakomila na velke banany , tie mozu byt nebezpecne
Skor by som povedal ze zadusenie hrozi medzi stehnami
@rocafella ved co je na tom? aj slusne dievcata maju rady sex, a o to su nachylnejsie na taketo veci preto, lebo v sebe dusia sexualnu tuzbu, a potom, ked su pripite, tak idu lahsie ako tie akoze neslusnejsie.....mam to sam overene, ako sa jedna moja akoze slusna kamoska opila, a vykrikovala po spoluziakoch, ze chce vidiet ich penisy, inokedy zase obtazovala ucitela...nikdy na to nezabudnem