Uz dlhsiu dobu som pokukovala po jednom chalanovi a aj on pomne , lenze on jed strasne hanblivý . Minule sa konecne lady pohli a vecer sme sa len tak nahodne stretli a dali sa do reci , super sme si pokecali . Az som bola prekvapena ako sme si rozumeli
normálne, čaj na ukľudnenie (prípadne kvapka dačoho alkoholického) a ideš... len bacha, aby sa zrovna vtedy nehral na počítači, lebo môžeš ostať dosť slušne odignorovaná
ja by som sa citil trapne keby mna baba musela pozyvat na rande neviem preco asi som klasik ...ale sak to musi byt neaky kktko jeho raz budes musiet dokopat aj k tomu ked raz budes chciet... oneee sak vis
ja mam pocit ze si dam dva na posilnenie a potom sa uvidi aj odvaha bude vacsia a kebyze ma posle husi past tak mozem zapit hned smutok ale nie len neviem ze co robit
nechápem čo sa tu ľudia chcú posilňovať, veď normálne, "poď von, pokecáme", ak nechceš aby to vnímal ako nejakú veľkú a dôležitú vec (a to nechceš lebo ho nechceš odstrašiť), tak to nerob ani ty.
@exonr vôbec to nemusí byť kktko, ľudia majú rôzne vlastnosti a teda, niektorí sa aj hanbia. Lepšie ako nejaký namyslený idiot čo stále otravuje baby čo ho nechcú.
Pozvi ho cez facebook. Bude to jednoduché. Keď to urobíš cez fb, nemusíš si práve pred ním trieskať hlavu že čo si to urobila. Urob to a určite ťa neodmietne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Veď sa ho normálne spýtaj, či by nechcel. A keďže je hanblivý, možno len odpovie že chcel a nebude iniciovať ďalej. Tak v tom prípade ho pozvi
a i sme zachádzali všelikam, a vskutku, bola to krava.
ty si ale micka!!!!,
kto iný ako gay ti môže poradiť ako zbaliť chalana ktorý sa mu páči...........filip
nechápem čo sa tu ľudia chcú posilňovať, veď normálne, "poď von, pokecáme", ak nechceš aby to vnímal ako nejakú veľkú a dôležitú vec (a to nechceš lebo ho nechceš odstrašiť), tak to nerob ani ty.
nepojdeme si niekedy niekam sadnut/prejst/najest/vypit/do kina (moznosti mas vela)?
on- dnes som asi doma
ja- niesi, ideme na pivo
toť všio, nie je sa čoho báť
Jedndoucho ho pozvi, ak je hanblivý, iniciatívu privíta..
popripade ked ma sancu ze ho niekam pozves a zaroven stebou bude istu dobu....
no ja by som nemal problem ak by stala zato.....