vzájomným zdieľaním ja som si takto získala 10000 likov, ale keďže je dnes ten Valentín, tak ti to môžem zdieľať (a nemusí to byť vzájomné), aj napriek tomu, že nezdieľam malé stránky
@billiejean A ti máš aké vážnejšie starosti? Rozviedla si sa z manželom? Alebo ti ochoreli deti? Uvedom sa, ved máš 9 rokov. Toto by napísala moja mama. (ti nemáš ani také starosti, podla mňa)
@stellynortova snad nechces like od vsetkych pouzivatelov Facebooku Vacsina ludi skorej likene stranku s vystiznym nazvom alebo zaujimavym obsahom (ak sa clovek na tu stranku vobec preklikne).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Nemalo by to byť proste pre ľudí, ktorú majú tú nejakú vec radi a zaujíma ich tá stránka?
@tomias napíš odkaz na stránku do TSky a ja ti to budem zdieľať neviem, či to niečo pomôže, ale tak aspoň pokus
+ všetci, čo ešte majú záujem o jednostranné zdieľanie, nech sa páči
1) ak máš nejakých známych, na nejakých stránkach, požiadaj ich
2) ponúkni, že im dáš aj svoj like (z vlastného profilu) poprípade všetci admini (ak je vás tam viac)
3) buď milá
stačí?