Ako odkopnut zenu tak, aby ani nevedela, ze bola odkopnuta?
Spoznal som jedno dievca, ktore sa mi od zaciatku velmi nezdalo. Az prilis sla po mne, a rozmyslal som, ci je to kvoli prachom alebo chcela len sex a nic ine. Kazdopadne po prvom rande, kedy som jej nedal ani jeden sexualny navrh (ale zaujem o jej osobu,
tak sa skus normalne vyjadrit a povedat jej co si myslis a spytat sa na to co ona ocakava to urcite trochu osvetli situaciu nie takto sa domnievat a predpokladat... a potom ani nevediet co s tym.. a este ak je ona maniuplativna.. no nestoji ti to za to..
rovno jej povedat co chces a mas pokoj nie sa handrkovat a vykrucat...
@333xander@attis ono to teraz pojde velmi tazko, ked sa zacina vykrucat a i keby som ju dostal von, tak pochybujem, ze bude "nastavena" na sex
@azodariana urcite nestoji za to, i sa mi nezdala od zaciatku...proste nemal som dojem, ze sa o mna skutocne zaujima, i ked chrlila jeden kompliment za druhym a pod....preto si myslim, ze chcela len sex, ale nedostala ho, tak je jej blbo,...to funguje na zeny priama otazka? skor ona sa bude vykrucat...myslism, ze by povedala na rovinu, ze jej slo len o sex? ved zeny vzdu vsetko povedia nepriamo....
co ju chces odkopnut? ved evidentne ta ona uz nechce. a preco si myslis, ze je to preto, ze si jej nedala? mozno len proste zistila, ze si kkt. :letim:
@hoperpohroma evidentne ma nikdy nechcela, ale stale ma namotavala, i teraz ked si piseme, tak hodi komplimenty a ze by sme mohli ist von a tak a v dalsej sprave je akoby uz ma nechce....ale po tom ako som jej nedal, je zrazu uplne ina ku mne...a keby zistila, ze som kkt, tak sa so mnou nebavi vobec a nie je zdvorila ani slusna ani nic, takze snivaj dalej svoje predstavy o mne
mne proste pripomina tych nagelovanych kkt, ktori idu po zene a ked zistia, ze im neda, tak sa nenapadne a slusne vytratia= toto iste robi ona mne
@echoechoecho preco si myslis, ze to musi byt bezpodmienecne kvoli tomu, ze si jej nedal? ty fakt nad nicim inym nerozmyslas, len nad tym, ze zeny su kurvy a vsetky chcu len chudatka chlapov vyuzivat a picoviny a nevies ani normalne rozmyslat, ze by to nahodou mohlo byt kvoli niecomu inemu X___________x
@hoperpohroma ty si piča! ako môžeš povedať takú povrchnú banalitu,že si zistila,že je kokot? to sa ako dá zistiť,je to obyčajná nálepka takých indivíduí ako si ty.
@echoechoecho no to mas vlastne pravdu tak mozes zostat aspon ty muzom cinu a byt priamociary a nedivim sa ze sa citi trapne.. v takej situacii je to asi normalne a citi sa tak preto lebo uz teraz vie ze bola odmietnuta... postupne ju mozes odstavit prestan byt aktivny, bud odmeranejsi a pojde to dostratena.. prestane ju to bavit..
ak je taká, že chcela LEN sex a ty si sa s nou nevyspal, tak si na to našla iného, it´s so simple a teraz uz zrejme o teba nemá záujem, tak ju zdvorilo pošli do prdele a nerieš to len si tým zbytočne zaťažuješ hlavu.
@hoperpohroma nevravim nikde, ze je to bezdpodmienecne kvoli tomu len nad tym sa zamyslam...a inak pises kraviny, davas mi do ust cudzie slova, co som nikde nenapisal...tu hranicu som myslel to 1.rande, ked dobre, ze ma nevychvalila do neba, tak som to chcel zobrat pomalsie a nedat jej hned, i ked mala narazky a pod....samozrejme som jej komplimenty operoval i bola na konci pusa, objatie a tak...ale sex nie, tak od tejto "hranice" bola divna, odmeranejsia a slusnejsia...asi si mysli, ze som prilis slusny alebo co a to pritom len preto, ze nedavam na 1. rande
@azodariana nj, keby zeny boli priamociarejsie a hned dala najavo, ze chce len sex, tak by to bolo jednoduchsie, ale predstuerat zaujem len preto, aby mala sex? a ked nedostane, tak si mysli, ze som strasny slusniak....hej, minule sa ma pytala ci sa tesim do skoly? wtf?
@22 mna by odradilo keby ma chcel chlap pretiahnut na prvom rande. ak to tak fakt je, tak co ti poviem - vyberas si zle zeny. a podla toho, co tu stale zakladas, tak si vzdy vyberas zle zeny.
@girl19955 to, co pises dava zmysel celkom...asi si nasla na sex ineho, tak je teraz ina a snazi sa to akoze ututlat alebo co a ako ju zdvorilo poslat do prdele???
to je take chlapské, predstieram zaujem, lebo chcem sex (nie všetci, ofc) ale odkedy toto robia zeny?!
zdvorilo poslať do prdele? tak čo ja viem..nejake tie zdvorilostné otrepane formulky.. alebo si vymysli ze maš inu zensku..alebo realne s nejakou inou zenskou chod von..ja viem ze to je také detinské, ale tak čo ja viem čo by mohlo zabrať.. možno na to v podstate čaká, že ju odkopneš, lebo to nechce urobiť ona.. my ženy sme niekedy čudné
@echoechoecho tak baby maju take zmyslanie.. rafinovane a manipulativne aspon teda vacsina.. tato si zrejme myslela ze to takymto sposobom bude najlepsie alebo sa sama pred sebou chcela citit lepsie, ze nie je len nadrzane zviera pripadne nechcela aby si mal ty pocit ze si len sexualny objekt
@attis áno, je kokot, a ty tiež. a navyše hysterický kokot, podľa reakcie. a presne to čo napísala @hoperpohroma prvé napadlo aj mňa. chlapec si myslí že je to preto, že mu nedala kvoli tomu, že je zakomplexovaný kokotko a navráva si, že žiadnej žene nejde o nič iné len sa s ním vyspať
ja som stále v riti z toho, že odkedy chlapi riešia takéto veci?
takéto hlúposti neriešia ani dievčatá, nie ešte chlapi.. boli sme vonku, nemá záujem, neriešim, bodka .. nie sa tu ešte radiť na nete s milión cudzími ľuďmi.. och -.-
Nemozes cakat ze budes spokojny s babou ktora sa ti od zaciatku nezda.
Podla mna to je tak ze sa jej pacis a hrozne chce nejakeho chlapa a nikto ju nelovi tak sa rozhodla kaslat na to ze muz je lovec tak ta bali ale asi ma take hodnoty ze tiez sa jej paci ze muzi lovia tak jej to chyba a mozno ked je taka chladnejsia tak ta len chce povzbudit aby si javil viacej zaujmu a normalne bol neodbytny a aby si jej zdvihoval ego. Preco naraz cakas ze zena sa bude spravat ako kurva a na druhej strane by ta tym odradila? Ved to je na hlavu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
rovno jej povedat co chces a mas pokoj nie sa handrkovat a vykrucat...
@azodariana urcite nestoji za to, i sa mi nezdala od zaciatku...proste nemal som dojem, ze sa o mna skutocne zaujima, i ked chrlila jeden kompliment za druhym a pod....preto si myslim, ze chcela len sex, ale nedostala ho, tak je jej blbo,...to funguje na zeny priama otazka? skor ona sa bude vykrucat...myslism, ze by povedala na rovinu, ze jej slo len o sex? ved zeny vzdu vsetko povedia nepriamo....
@artusios toto je super rada..klasika, ale dobra
mne proste pripomina tych nagelovanych kkt, ktori idu po zene a ked zistia, ze im neda, tak sa nenapadne a slusne vytratia= toto iste robi ona mne
ved si jej dovtedy nedal cely cas, tak co je to za hranicu proste X___________X
@azodariana nj, keby zeny boli priamociarejsie a hned dala najavo, ze chce len sex, tak by to bolo jednoduchsie, ale predstuerat zaujem len preto, aby mala sex? a ked nedostane, tak si mysli, ze som strasny slusniak....hej, minule sa ma pytala ci sa tesim do skoly? wtf?
zdvorilo poslať do prdele? tak čo ja viem..nejake tie zdvorilostné otrepane formulky.. alebo si vymysli ze maš inu zensku..alebo realne s nejakou inou zenskou chod von..ja viem ze to je také detinské, ale tak čo ja viem čo by mohlo zabrať.. možno na to v podstate čaká, že ju odkopneš, lebo to nechce urobiť ona.. my ženy sme niekedy čudné
takéto hlúposti neriešia ani dievčatá, nie ešte chlapi.. boli sme vonku, nemá záujem, neriešim, bodka .. nie sa tu ešte radiť na nete s milión cudzími ľuďmi.. och -.-
Podla mna to je tak ze sa jej pacis a hrozne chce nejakeho chlapa a nikto ju nelovi tak sa rozhodla kaslat na to ze muz je lovec tak ta bali ale asi ma take hodnoty ze tiez sa jej paci ze muzi lovia tak jej to chyba a mozno ked je taka chladnejsia tak ta len chce povzbudit aby si javil viacej zaujmu a normalne bol neodbytny a aby si jej zdvihoval ego. Preco naraz cakas ze zena sa bude spravat ako kurva a na druhej strane by ta tym odradila? Ved to je na hlavu...