Dievčatá,čo by vás najviac ohúrilo od bývalého,že by ste mu vedeli odpustiť ? Nevravím, že budete späť vo vzťahu ale že si budete znovu písať ako keď ste sa spoznali. Lebo momentálne mňa mňa moja bývalá ignoruje ani neodpovedá na správy a nechce ma vidieť
Rozišla sa so mnou lebo sme sa začali hádať, že má v poslednom čase len samé výhovorky aby nebola so mnou. Buď, že už ide von s kamarátkou (nakoniec nikde nešla), ku starkej, že viac trávi s kamarátkami ako so mnou, že musí upratovať a nakoniec, že sa hanbí za mňa keď ma nechce označovať na storkach. Ja bývam od nej 30 km. Tak sme potom zostali messenger kamaráti a nestretávali sa. Prešlo pár mesiacov a mne začalo písať jedno dievča a kadečo sme rozobrali aj vzťahy aj dôvod prečo sme sa rozišli. Napísal som tej babe, že je namyslená, žiada o pozornosť od druhých, že má výhovorky, že sa hanbí za mňa a doplnil som ešte že asi by už rada húlila a možno aj fetovala (párkrát to skúsila). A tá baba toto všetko povedala svojmu frajerovi, ktorý je kamarát s bývalou a tak ma teraz nechce vidieť, počuť ani nič. Ale srdce ma stále ťahá za ňou a len s ňou som šťastný a len pár vecí mi na nej vadia (uvedené vyššie). Ja som prišiel o kamarátov lebo závideli, že som s ňou a zastával som sa jej, takže nemám nikoho. Preto chcem tomuto dať ešte jednu šancu a nejak ju ohúriť.
Dievčatá, skúste dať pár tipov na darček, ktorý by ju čakal doma od kuriéra alebo v práci, nad ktorým by ste sa vedeli zamyslieť a dať ešte jednu šancu na zmenu. Niečo také, čo sa nedá odmietnuť alebo zahodiť. Ja roznykam nad obrovskou kyticou ruží.
mna by drblo, keby som nechcela vidiet svojho byvaleho a on mi posielal darčeky
ako radia vyššie, proste najlepši darček, ktory jej môžeš dať je pokoj od teba
Tak to si mal nejakú necitlivú Raspušu, akú som mal chvíľu aj ja, keď si to tak čítam. Srať na ňu, ja sa nepchám zbytočne do zadku, keď som nežiadaný a neočakávaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Dievčatá, skúste dať pár tipov na darček, ktorý by ju čakal doma od kuriéra alebo v práci, nad ktorým by ste sa vedeli zamyslieť a dať ešte jednu šancu na zmenu. Niečo také, čo sa nedá odmietnuť alebo zahodiť. Ja roznykam nad obrovskou kyticou ruží.
sústreď sa na seba a zabudni na ňu.
ako radia vyššie, proste najlepši darček, ktory jej môžeš dať je pokoj od teba
Musím neodpísať.