velmi sa mi páčia vaše názori škoda že ja žijem v zemi kde cez velkú noc ani nemôžem vystrčiť rypák z domu lebo na ulici stojí najmenej 10 chalanov s vedrami
Vezmem vedro poviem nech sa postaví do vane oblečená, mobil preč, poviem že voda je teplá/vlažná a je ľadová, idem akože už oblieť a neoblejem ona je v krči a keď sa bude davať s5 dokopy tak HEADSHOT !!! potom DOUBLE KILL !!! TRIPLE KILL !!! MONSTER KILL!! ... A je to
U nás je každoročne ocino mokrý viac, ako mamina a ja so sestrou.. pretože sestra v pršiplášti, s dáždnikom, vodnou pištolou a muníciou v podobe vodných balónov je neprekonateľná.. potom je neprekonatelná mamina keď zbadá všetko mokré
mi sme nikdy velku noc neoslavovali....a mna nikto nikdy neoblial ani sa o to nepokusil,lebo ich odpudil moj vzhlad...a myslim ze ani nevedeli presne rozoznat pohlavie,takze nevedeli ci ma vobec maju alebo nemaju obliat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov