takze mne vychzali anrodky na strdu cize to bola krcma .. tka sa pilo a v piatok sobotu nedelu sme sli anchatu lebo jeden kamos je jan tkaze to akorta yvslo na jana a dalsi je o 2dni enskor ako ja... takze sme sa popili riadne no
ale tak zatial najlepsie 15-"opekacka", oslavovalo sa 1.maja, ked bolo volno.. od rana sme tam boli az vecer sme isli von do mesta.. aa bola som so vsetkymi, s kym som vtedy chcela byt po mesiaci som vtedy pila..dosla som vtedy domov dakedy rano, stihla aj hokej pozriet, kedze akurat slovensko hralo.. bolo to pred pol rokom, takze uz velmi nepamatam, ale dobre narodky to boli
Ja som usporiadal veľkú párty, bolo kopec ľudí a celkovo bolo super A flip, ako som šiel kupovať chlast do obchodu za všetkých, tak teta predavačka len kukala na mňa, že k čomu mi treba plný košík chlastu
mozno na 20.narodeniny sa prvykrat v zivote v den mojich narodenin ocitne v mojich ustach kvapka alkoholu, ale neviem, neviem.. nechce sa mi porusovat tradiciu
Ja mám narodeniny na Halloween (aj keď sa na Slovensku Halloween neslávi), tak sme si vyšli s kamoškami do mesta oblečené ako na vyššie spomínaný sviatok a zabavili sme sa Asi moje najlepšie narodeniny.
Ináč mi zablahoželajú rodičia, o pár dní prídu krstní rodičia, dostanem nejaké smsky, nejaké osobné gratulácie od kamarátov a toť vsjo. Ja ani viac nepotrebujem.
nezvyknem ich oslavovať...nemám s kým...keď som bola menšia tak som zvykla oslavovať s kamošmi, pretože ma k tomu vždycky donútili, ale už na to kašlem...upečiem si tortu, zožerem ju a chytám depky že na mňa všetci kašlú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tak zatial najlepsie 15-"opekacka", oslavovalo sa 1.maja, ked bolo volno.. od rana sme tam boli az vecer sme isli von do mesta.. aa bola som so vsetkymi, s kym som vtedy chcela byt po mesiaci som vtedy pila..dosla som vtedy domov dakedy rano, stihla aj hokej pozriet, kedze akurat slovensko hralo.. bolo to pred pol rokom, takze uz velmi nepamatam, ale dobre narodky to boli
ale oslavujem sposobom posledne 3 roky ze sa ide niekam minimalne podnik/krcma alebo ked to da tak majales meniny zas hody
Takto som si to zariadil a vyhovuje mi to tak Nerád som v centre pozornosti
Neoslavujem.. Som len rada, ak možem byť s ľuďmi, ktorých mám rada, viac nepotrebujem..
no ale naj boli moje 17 narodky boli perfektne od rana do vecera.. nadherne..stastne a dakujem kazdemu kto sa o to zasluzil
Ináč mi zablahoželajú rodičia, o pár dní prídu krstní rodičia, dostanem nejaké smsky, nejaké osobné gratulácie od kamarátov a toť vsjo. Ja ani viac nepotrebujem.
ale na 18 ku chystam nieco velke