Keby sme sa všetci zložili na obrovské čokoládové srdiečko a vystavili ho na vrchu Tatier, celý svet by si o nás pomyslel, že sme láskyplný národ xixixi
Mame som kúpila čili papričky, asi trom priateľom rozoslala "valentínky", potom som sa vozila dve hodiny bezcieľne po BA a večer si kvôli prednáške, ktorá ani nebola, zrušila súkromné randevú - čo viac chcieť ?
Ale ináč by som aj oslavovala, keby bolo s kým. Čojaviem, mne je jedno, že to niektorí považujú za a že ak máš komu povedať/prejaviť svoju lásku a opačne, má to byť častejšie, ako jeden deň v roku. To hej, ale prečo nie práve AJ v ten deň? Veď jasne, že nie len, ale raz za čas si spraviť niečo špeciálnejšie (..nemyslím zrovna feferonky - pozn. red.), proti tomu by som tak zásadne nestála.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale ináč by som aj oslavovala, keby bolo s kým. Čojaviem, mne je jedno, že to niektorí považujú za a že ak máš komu povedať/prejaviť svoju lásku a opačne, má to byť častejšie, ako jeden deň v roku. To hej, ale prečo nie práve AJ v ten deň? Veď jasne, že nie len, ale raz za čas si spraviť niečo špeciálnejšie (..nemyslím zrovna feferonky - pozn. red.), proti tomu by som tak zásadne nestála.